Zvonuri despre Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 și S11 Plus vor fi lansate în primul sfert al anului 2020, cel mai probabil pe la sfârșitul lunii Februarie.

Datorită unui firmware beta, lansat pentru Galaxy 10 și a faptului că mai sunt destule luni până la aparița oficială a telefoanelor, a făcut să apară o multitudine de zvonuri despre specificațiile și design-ul acestora.

Samsung Galaxy S11 – Design

În ceea ce privește materiale din care va fi produs Samsung Galaxy S11, este de așteptat ca telefonul să fie creat dintr-o combinație de metal și sticlă, care să aibă o structură solidă. Deasemenea este de așteptat ca telefonul să fie rezistent la apă și să conțină un senzor de amprentă amplasat sub ecran.

Se zvonește totodată că camera frontală va fi mai mică și probabil așezată pe centru la fel ca la Note 10, dând un aer mai fin, mai elegant telefonului.

Samsung galaxy S11

Samsung Galaxy S11 – Display

Ținând cont că cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru ecranele AMOLED, ne putem aștepta ca Galaxy S11 să aibă tot un astfel de ecran. Deci fără nici o îndoială ne putem aștepta la culori vibrante, suport HDR și o rezoluție cel puțin decentă.

Se presupune că vor fi trei dimensiuni ale ecranului disponibile, deci probabil seria Galaxy S11 va dispune de 3 telefoane. Astfel vom avea:

  • Samsung Galaxy S11e cu un display de 6.4 inch și cu o dimensiune de 151.7 mm x 69.1 mm x 7.9mm
  • Samsung Galaxy S11 cu un display de 6.7 inch și cu o dimensiune de 161.9mm x 73.7 mmx 7.8mm
  • Samsung Galaxy S11 Plus care va fi dotat cu un display de 6.9 inch și cu o dimensiune de 166.9mm x 76mm x 8.8mm

Samsung Galaxy S11 – Camere

Samsung a anunțat de curând o cameră de 48 MP cu un senzor de 64MP, ceea ce ne duce cu gândul că aceasta ar putea fi folosită pe noul Galaxy S11.

În orice caz, se zvonește că Samsung ar vrea să meargă mult mai departe în acest sens și să montez pe noul telefon un senzor de 108 MP, cu suport pentru înregistrare video 8K. Totodată zvonurile aduc în discuție faptul că lentilele vor avea un zoom optic de 5x.

samsung galaxy s11

Deasemenea, este de așteptat ca Samsung Galaxy S11 să dispună de trei camere. Zvonurile spun că pe noul telefon vor fi introduse câteva noi moduri de captură, dar nu este clar până la acest moment ce beneficii vor avea acestea. Lista noilor moduri include :

  • Director`s View care va permite utilizatorului să facă filme și, în timp real, să schimbe fluxul video imortalizat de la o cameră la alta. Astfel, va crea iluzia filmarea a fost produsă cu mai multe camere, în momentul în care se va face switch-ul de la camera principală la cea telephoto. Subiectul filmării va fi în permență clar, deoarece poate fi defini în prealabil.
  • Night Hyperlapse se pare că va combina modul de captură pe timp de noapte cu o formă de hyperlapse. Dar s-ar părea că în acest mod telefonul va trebui să fie, astfel devenind mai degrabă o formă de Timelapse.
  • Single Take Photo facilitează imortalizarea unui moment de 15 secunde, în timp ce utilizatorul învârte telefonul în jurul său și imortalizează o serie de secvențe video și cadre statice.

Samsung Galaxy S11 – Specificații

Este foarte posibil ca Samsung Galaxy S11 să fie dotat cu cel mai mic procesor, de doar 5nm, dar nu se știe încă cu exactitate care va fi acesta. Zvonurile spun că ar putea fi vorba de un procesor al celor de la Snapdragon sau Qualcomm. Samsung Galaxy S11 va conține mai mult ca sigur un slot microSD și un număr mare de memorie RAM.

Există o șansă să găsim pe noul Samsung Galaxy o recunoaștere facială 3D, lucru care până acum a fost implementat doar de cei de la Apple.

Telefonul va dispune și de o baterie mult mai mare decât cea a predecesorilor săi.

Zvonurile menționează că pentru cele două variante Samsung Galaxy S11e și Samsung Galaxy S11 utilizatorul va trebuii să aleagă între varianta acestora cu tehnologie 4G și cea cu tehnologie 5G. În ceea ce privește modelul Samsung Galaxy S11 Plus acesta se pare că va fi disponibil doar în varianta cu tehnologie 5G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*