Metodă de descărcare muzică youtube

Youtube oferă mai mult control asupra tipurilor de videoclipuri recomandate

Youtube oferă mai mult control asupra tipurilor de videoclipuri recomandate

 

YouTube a realizat recent câteva modificări care vă vor oferi mai mult control asupra videoclipurilor care vă apar în pagina principală.

Prima înbunătațire realizată de cei de la Youtube este ablitatea de a explora subiecte și videoclipuri similare pentru a vedea mai multe din categoria celor care vă plac sau sunteți abonat. Opțiunile care apar în meniul aplicației reprezintă sugestiile personalizate existente.
Acestea ar putea fi videoclipuri legate de cel pe care îl vizionați, videoclipuri publicate de același canal sau alte subiecte care ar putea fi de interes pentru voi. Puteți găsi această nouă caracteristică pe pagina de pornire când derulați în sus și pe Up Next în timpul navigării.
Noua versiune a aplicației va fi disponibilă pentru utilizatori în limba engleză, mai întâi pe aplicația YouTube pentru Android, apoi pe iOS și Desktop, urmând să fie tradusă și în alte limbi în viitorul apropiat.

Youtube oferă mai mult control asupra tipurilor de videoclipuri recomandate

Noua versiune a aplicației vă permite să eliminați sugestiile de pe canalele pe care nu doriți să le vizionați, atingând meniul cu trei puncte de lângă un videoclip din pagina de pornire sau din Up Next. Apoi selectați Don’t recommend channel, acest lucru elimină videoclipurile canalului de pe lista dumneavoastră.

Totuși, acest lucru nu blochează canalul. Puteți să-i vizionați în continuare conținutul dacă vă abonați, căutați sau vizitați pagina canalului sau fila Trending. Pur și simplu, opțiunea voastră elimină acel canal din recomandări. Funcția este disponibilă pe YouTube atât pentru Android cât și pentru iOS, și va fi disponibilă în curând și pe desktop.

Youtube oferă mai mult control asupra tipurilor de videoclipuri recomandate

Veți afla totodată mai multe informații despre motivul pentru care v-a fost sugerat un anumit videoclip. Aceste detalii vor apărea într-o căsuță aflată sub videoclip, explicând de ce algoritmul serviciului crede că ar fi potrivit pentru voi.

Funcția este deja disponibilă pe aplicația YouTube pentru iOS, iar în curând va fi disponibilă și pentru Android și Desktop.

 

Sursă: Youtube Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*