Joc creat de un studio românesc.

YAGA – Un RPG produs de un studio românesc

YAGA un joc românesc

YAGA este un joc de tip RPG cu influenţe folclorice, produs de studioul românesc Breadcrumbs Interactive din Cluj Napoca.

YAGA este un joc de acțiune care îi perminte jucătorului să intre în lumea poveștirilor populare din Estul Europei. Jocul include personaje ca Baba Yaga (Baba Cloanţa), de aici și numele jocului, iar firul poveştii include elemente folclorice de origine slavă.

Povestea jocului

Jucătorul va fi pus în pielea personajului Ivan, un fierar ghinionist, rămas cu o singură mână, blestemat să aibă parte de un ghinion incredibil. Ivan trebuie să ducă la bun sfârşit misiunile, aproape imposibile pe care le primeşte din partea Ţarului, dar să aibă grijă în același timp să se ferească de o vrăjitorare misterioasă care dorește să îl manipuleze. Pe lângă aceste probleme din viața lui Ivan mai apare și presiunea din partea bunici sale care își dorește ca acesta să își găsească o soție.

YAGA - Un RPG produs de un studio românesc

În acest joc RPG personajele vor reacționa în funcție de alegerile făcute și totodată povestea se va schimba tot în funcție de alegerile alese.

Dacă doriți să jucați YAGA trebuie să știți următoarele lucruri

  • Prin creșterea reputației în jocul YAGA, jucătorul va putea interacționa cu diferiți săteni și NPC-uri, să deblocheze secrete, să aibă parte de blesteme sau binecuvântări asupra caracterului care pot schimba cursul jocului.
  • Credința în religia păgână și în superstiții ale caracterului sunt cheia pentru deblocarea secretelor ce se ascund în YAGA, pentru primirea unui spirit care să îl însoțească pe Ivan și deasemenea reprezintă cheia pentru a evita blesteme puternice, din partea unor creaturi.
  • Intersecția Sorții care va apărea între nivelele jocului va permite jucătorului să schimbe dificultatea, misiunile și generarea levelelor jocului YAGA.
  • Prin decoscoperirea și combinarea talismanelor și artefactelor jucătorul are posibilitatea de a schimba abilitățile personajului.
  • În YAGA, jucătorul are deasemenea posibilitatea de a făuri și de a își upgrada prorpiile arme și unelte.
  • YAGA conține o coloană sonoră unică. Coloana sonoră a jocului este reprezentată de melodii ale trupei Subcarpați.

Lansarea jocului YAGA

Jocul YAGA este deja disponibil din 12 noiembrie prin intermediul Spic Games Store. Totodată RPG-ul este disponibil cam pe fiecare platformă: Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Apple Arcade, și, desigur pentru PC, prin Epic Store. Pe Steam urmeză să fie disponibil începând cu anul următor.

YAGA este disponibil la prețul de 21 de euro ( aproximativ 100,34 RON ) în Epic Store, pentru PS4 la prețul de 112 RON.

Trailer și screnshots

Cei de la Breadcrumbs Interactive, au făcut și un trailer pentru acest joc. Deasemenea au publicat câteva screenshot-uri din timpul jocului, pentru a ne prezenta jocul YAGA și pentru a ne putea face o idee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*