Jocul Watch Dogs Legion

Watch Dogs: Legion – Alăturăte legiunii hackerilor

 

Watch Dogs: Legion - Alăturăte legiunii hackerilor

Watch Dogs: Legion reprezintă a treia parte din seria Watch Dogs prezentată anul acesta la E3 2019.Dezvoltat de Ubisoft Toronto și publicat de Ubisoft, jocul va fi lansat pe 6 martie 2020 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia.

Povestea nu se va rezuma la un singur erou principal cum a fost până acum în cele două jocuri din seria Watch Dogs.

Watch Dogs: Legion - Alăturăte legiunii hackerilor

Jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilităţi, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricţiilor impuse de autorităţi.Acest concept este destul de interesant iar fanii jocului sunt curioși să vadă rezultatul ,m-ai ales că producătorii jocului au promis ceva extraordinar.

În joc dupa cum au prezentat cei de la Ubisoft nu există un personaj principal, doar o listă imensă de persoane ce pot fi recrutați. Pe parcursul misiunilor indivizi cu care v-ați confruntat  vor putea deveni personaje jucabile dacă reușiți să le creșteți respectul lor față de Dedsec.
Jocul î-ți pune la dispoziție o mulțime de variante și povești de viață ,fiecare personaj avand calități diferite,acest lucru ajutându-te să alegi caracterul potrivit pentru misiuni.

Watch Dogs: Legion - Alăturăte legiunii hackerilor

 

Jocul promite o simulare destul de bună a unei lumi vii, unde personajele mișună de colo colo, au nevoi, au reacții, și au o viață limitată. Dacă un personaj moare, rămâne mort.

Jocul prezintă mult potențial și debea aștept să văd dacă se va ridica la standardele promise m-ai ales că ultimele 2 jocuri din această serie au fost destul de intersante și au reușit să mă captiveze până la final.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*