Watch Dogs: Legion – Alăturăte legiunii hackerilor

 

Watch Dogs: Legion reprezintă a treia parte din seria Watch Dogs prezentată anul acesta la E3 2019.Dezvoltat de Ubisoft Toronto și publicat de Ubisoft, jocul va fi lansat pe 6 martie 2020 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia.

Povestea nu se va rezuma la un singur erou principal cum a fost până acum în cele două jocuri din seria Watch Dogs.

Jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilităţi, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricţiilor impuse de autorităţi.Acest concept este destul de interesant iar fanii jocului sunt curioși să vadă rezultatul ,m-ai ales că producătorii jocului au promis ceva extraordinar.

În joc dupa cum au prezentat cei de la Ubisoft nu există un personaj principal, doar o listă imensă de persoane ce pot fi recrutați. Pe parcursul misiunilor indivizi cu care v-ați confruntat  vor putea deveni personaje jucabile dacă reușiți să le creșteți respectul lor față de Dedsec.
Jocul î-ți pune la dispoziție o mulțime de variante și povești de viață ,fiecare personaj avand calități diferite,acest lucru ajutându-te să alegi caracterul potrivit pentru misiuni.

 

Jocul promite o simulare destul de bună a unei lumi vii, unde personajele mișună de colo colo, au nevoi, au reacții, și au o viață limitată. Dacă un personaj moare, rămâne mort.

Jocul prezintă mult potențial și debea aștept să văd dacă se va ridica la standardele promise m-ai ales că ultimele 2 jocuri din această serie au fost destul de intersante și au reușit să mă captiveze până la final.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial