Wargaming

Wargaming deschide un nou studio pentru dezvoltarea unui nou joc

Studioul Wargaming pregătește un nou joc

Wargaming reprezintă publisher-ul jocurilor World of Tanks și World of Warships, două dintre jocurile de succes care au reușit dealungul timpului să strângă numeroși jucători de partea lor. În spatele acestora se află studiouri din toată lumea, iar acum, compania a mai adăugat încă unul pe lista lor. Noul studio Wargaming UK, se va ocupa de ceva cu totul diferit față de restul companiei.

Cei de la Wargaming au sugerat faptul că noul lor proiect nu va fi deloc asemănător cu jocurile hardcore de simulare pe care le-au dezvoltat până acum, aceștia încercând să creeze un joc mai prietenos care să se adreseze publicului din vest.

Noul proiect va fi un joc de acțiune free-to-play, dar care are la bază un nou IP pe care Wargaming vrea să-l dezvolte „la nesfârșit”, dar rămâne încă să aflăm mai multe detalii de la aceștia.

Joc gratuit

Noua echipă de dezvoltare are sediul în Guildford, Anglia. Aceștia au început activitatea încă din Noiembrie 2018 înainte de a fi cumpărată și încorporată de Edge Case Games. Noul sediu găzduiește 68 de membri ai echipei alături de o mulțime de alte posturi disponibile. Compania vrea să atingă cifra de 150 de angajați, conform spuselor lui Sean Decker, șeful studioului.

Aceștia se alătură unei liste globale de dezvoltatori care include echipe din Sydey, Australia, până în Saint Petersburg, Rusia și San Francisco, SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*