Serial ce va apărea pe Netflix.

Vikings Valhalla – Continuarea serialului

Vikings Valhalla un spin-off

Serialul Vikings a fost unul extrem de popular. Însă seria Vikings nu se încheie aici. Fanii serialului vor primi o continuare a serialului numită Valhalla care va fi produsă de Netflix.

Platforma de streaming a anunțat că Michael Hirst, creatorul serialului Vikings se va ocupa de un noul serial, de pe postul de producătorul executiv. Acesta este un spin-off. Acțiunea noii producții va avea loc la 100 de ani după cel original. Netflix spune că „această saga îi va urmări pe cei mai celebri vikingi care au trăit vreodată: Leif Erickson, Freydis, Harald Harada și William the Conqueror.”

Ce se va întâmpla în serialul Vikings Valhalla?

Acțiunea serialului Valhalla va avea loc la 100 de ani, după terminarea întâmplărilor prezentate în sezonul 6, în Vikings. Valhalla va urmari povestea unor vikingi precum Leif Erickson, Freydis, Harald Harada și William the Conqueror

Leif Ericson a fost un explorator scandinav, considerat, în prezent, drept primul european care a debarcat în America de Nord.

Freydís Eiríksdóttir, născută în jurul anului 970, a fost o războinică vikingă. Deasemenea a fost și fica lui Erik the Red.

Harald Hardrada, cunoscut și sub numele de Regele Harald al III-lea al Norvegiei. A fost rege al Norvegiei din 1047 până în 1066, când a murit în Bătălia de la Stamford.

William the Conqueror ( William Cuceritorul), a fost rege al Angliei din 1066 până în 1087. El a fost primul rege al Angliei, descencendent al vikingilor. William i-a învins pe regii Angliei Harald Hardrada și Tosting în Bătălia de la Hasting în 1066.

Vikings Valhalla - Continuarea serialului

Judecând după personajele noului serial, acțiunea va fi plasată la sfârșitul Erei Vikingilor și este foarte posibil să urmeze povestea dispariției vikingilor din Anglia.

Titlul serialului, Valhalla, ne sugerează că vor fi prezentate multe morți și bătăli brutale, ținând cont de etimologia cuvântului care potrivit mitologiei scandinave este paradisul în care erau duși războinicii vikingi după moartea eroică în luptă. Valhalla fiind palatul zeului Odin.

Actori

Din nefericire, distribuția noului serial Vikings Valhalla nu a fost încă dezvăluită de cei de la Netflix. Informații despre ce actori vom întâlni în serial vor apărea în următoarele luni.

Ținând cont că acțiunea se va petrecere la 100 de ani de la terminarea serialului Vikings, este improbabil ca să vedem aceeiași actori în Valhalla.

Vikings Valhalla - Continuarea serialului

Există deasemenea posibilitatea ca actori precum Travis Fimmel (Ragnar), Alexander Ludwig  (Bjorn Ironside) și Katheryn Winnick (Lagertha) să apară în anumite cadre care prezintă  flashback-uri.

Trailer și lansare

Până la acest moment nu există nici un trailer pentru noul serial Vikings Valhalla. Este destul de improbabil ca un trailer să apară până aproape de data lansării noului serial.

Deasemenea dată apariției serialului nu este încă cunoscută.

Se pare că Netflix îi a lăsa pe fanii serialului Vikings în suspans pentru o perioadă îndelungată.

Până la apariția acestei continuări fanii pot urmări Sezonul 6 din Vikings, care urmează să apară pe 4 Decembrie în străinătate și pe 5 Decembrie în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*