Abonament UPLAY+

Ubisoft lansează abonamentele lunare

Ubisoft lansează abonamentele lunare

 

Evoluția fiecărei platforme tinde către adăugarea abonamentelor lunare,așa cum Neflix,HBO GO,Electronic Arts, Xbox sau Playstation au această obțiune de abonament în care fiecare jucător poate alege să plătească lunar pentru anumite servicii oferite de aceste platforme așa și cei de la Ubisoft s-au gândit să le ofere acest lucru fanilor.

Așadar începând de la data de 3 septembrie, puteți achiziționa de la aceștia un abonament în valoare de 15$/luna,având acces la peste 100 de jocuri prezente în colecția Ubisoft, cu promisiunea că titluri precum recent anunțatul Watch Dogs Legion vor fi disponibile imediat după lansare.

Ubisoft lansează abonamentele lunare

Abonamentul se numește UPlay+, iar dacă sunteți nerăbdători să îl achiziționați, precomenzile pentru acesta sunt deschise și va exista și o perioadă de free trial dacă vă înscrieți până pe data de 15 august,unde veți putea vedea dacă merită sau nu să investiți în acest tip de abonament.Să nu uitați însă să dezactivați abonamentul după o lună în cazul în care conținutul nu v-a convins.

După părerea mea pot spune că acest tip de abonament este potrivit pentru pasionații de jocuri deoarece î-ți dă posibilitate să accesezi o multitudine de jocuri fară a fi nevoie să le plătești separat(costul acestora ridicându-se mult peste prețul abonamentului).

Cei de la UBISOFT au o gamă foarte largă de jocuri care merită jucate,aceștia promitând adăugarea lunară de noi jocuri în abonament.Așadar la fiecare lună vei putea profita de alte titluri noi de jocuri care te pot captiva,chiar și unele jocuri care nu ai auzit niciodată pot să te țină ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*