Astăzi ne uită la câteva jocuri gratuite de Android pe care le poți încerca pe telefon sau tabletă,acest top fiind creat din experientă noastra de jucători și în funcție de recenzile utilizatorilor:

Locul 5 : Brawl Stars

Un shooter PVP care a devenit extrem de popular de la lansare. Ai multe personaje și arme din care poți alege și este perfect gândit pentru o experiență bună de utilizare pe telefon.

Locul 4 : PUBG Mobile

Jocul a apărut pe PC apoi și-a făcut tranziția și pe alte platforme, inclusiv pe smartphone-uri, însă fără a reduce prea mult calitatea graficii. Dacă nu ai încercat încă un battle royale atunci poți începe cu PUBG Mobile.

Locul 3: Clash Royal

Scopul jocului este acela de a distruge castelele celuilalt jucător, folosind cărți speciale. În joc există patru tipuri de cărți: commonrareepic și legendary. În acest joc sunt multe chest-uri ele se numesc wooden chest , golden chest , magical chest, giant chest și mega lighting chest. Mai sunt și de pe shop care au denumirea de lighting chest , fortune chest și legendary king’s chest.

Locul 2: Asphalt 9: Legends

Asphalt reprezintă de mult un exemplu de urmat pentru jocurile cu mașini, atât din punct de vedere al gameplay-ului, dar mai ales din punctul de vedere al graficii. Cea mai nouă variantă a a jocului nu dezamăgește și arată extraordinar pe ecranele telefoanelor.

Locul 1: Shadowgun Legends

Dacă voiai un FPS cu o grafică bună pentru smartphone atunci poți să nu mai cauți pentru că Shadowgun Legends este ceea ce vrei. Armele sunt detaliate și arată bine, la fel și mediul înconjurător pe unde împuști inamici și poți să-ți și personalizezi avatarul cu tot felul de armuri.