Smartphones

TOP 4 cele mai bune smartphones din 2019

Anul 2019 s-a dovedit ai fi un an foarte interesant pentru piaţa de smartphone-uri, oferindu-ne dispozitive excelente de la majoritatea companiilor importante din piaţă.

De aceea ne-am gândit ca la sfârșit de an să facem un top al telefoanelor. Fiecare din cele 4 telefoane face parte dintr-o categorie.

Cel mai bun smartphone premium în 2019

  • Samsung Galaxy Note10+

SamsungNoteS10+

Samsung a reuşit şi în 2019 să creeze probabil „cel mai bun smartphone de pe piaţă”. Galaxy Note10+ s-a bucurat de un hardware excelent construit, software îmbunătăţit şi mai nou chiar update-uri relativ rapide la următoarea variantă de Android. Acesta este singurul telefon de pe piaţă din gama „premium” echipat cu un stylus, fiind alegerea multor utilizatori din acest motiv. Din păcate, tranziţia la un ecran perforat a seriei Galaxy Note10 a venit şi cu eliminarea jack-ului pentru căşti.

Cel mai bun smartphone high-end în 2019

  • OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro nu este decât un mic upgrade faţă de OnePlus 7 Pro din vară, însă acesta este de departe cel mai interesant smartphone high-end al lui 2019. Cu un ecran „complet”, fără decupaje, de rezoluţie înaltă şi cu refresh rate de 90 Hz, un design foarte plăcut şi un sistem de camere „decent”, chiar dacă nu printre cele mai performante, OnePlus 7T Pro este un exemplu foarte bun de balans între preţ şi performanţă. Probabil că încărcare wireless şi certificare IP68 ar fi fost preferate de mulţi clienţi, însă acestea par a fi caracteristici neesenţiale pentru majoritatea utilizatorilor.

Cel mai bun smarthphone mid-range în 2019

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Xiaomi ne-a făcut o surpriză la final de an 2019 cu Mi Note 10 Pro, un smartphone mid-range, echipat cu o cameră foto impresionantă. Acesta este construit la standarde „premium”, cu sticlă şi metal de înaltă calitate şi ecran curbat, iar singurul „dezavantaj” hardware faţă de alte modele este procesorul mid-range. Cu un chispet Snapdragon 855, acesta ar fi putut fi lejer integrat în topul „high-end”. Totuşi, la capitolul captură foto, acest dispozitiv excelează, ba chiar poate să se lupte şi cu modelele „premium”. Acesta integrează un senzor principal de 108 megapixeli, două camere cu zoom, o cameră macro şi una ultra-wide, pentru una dintre cele mai „complete” camere de pe piaţă.

Cel mai bun „flagship killers” în 2019

  • OnePlus 7T

OnePlus 7T

Modelul OnePlus 7T aproape că anulează necesitatea existenţei unui OnePlus 7T Pro, întrucât oferă cam toate avantajele acestuia într-un pachet mai ieftin. Vorbim despre un procesor Snapdragon 855+ de top, stocare generoasă, RAM din belşug şi o cameră foto la fel de performantă, alături de un display la 90 Hz. Da, rezoluţia este mai mică, iar în centru există un notch, însă la nivel de experienţă de utilizare, cele două modele sunt aproape identice.

 

go4it.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*