Samsung Galaxy Tab S6

Samsung lansează prima tabletă 5G

Tehnologia 5G va fi disponibilă și pe tablete foarte curând

Prima tabletă 5G de la Samsung ar putea fi și prima lansată la nivel mondial, dacă sud-coreenii iau fața chinezilor de la Huawei. Și aceștia din urmă au anunțat că lucrează la un dispozitiv similar. Dacă sud-coreenii se vor bucura pe partea de tablete 5G de succesul avut cu telefoanele, atunci investiția se dovedește a fi corectă.

Specificații

Galaxy Tab S6 iti ofera mobilitatea unei tablete si performanta unui calculator deoarece dispune de un procesor octa-core, de 6GB RAM, 128GB memorie internă.

Samsung Galaxy Tab S6

Este o tabletă multifunctională având S Pen integrat, Galaxy Tab S6 este partenerul perfect atât pentru lucru, cât și pentru distracție. Creionul este atașat pe spatele tabletei cu ajutorul unui magnet și se încarcă automat când este plasat la loc în spațiul dedicat. S Pen trebuie atașat în zona de încărcare de pe spatele dispozitivului pentru a fi încărcat wireless înainte de prima utilizare. Atunci când este încărcată complet, durata de viață a bateriei S Pen este de până la 11 ore in standby. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare si de alți factori.

Poți controla Galaxy Tab S6 printr-o simplă apăsare de buton. Pentru că este conectat prin Bluetooth, S Pen îți permite să rulezi aplicații de la distanță. În plus, cu S Pen Action poți manevra totul prin gesturi, chiar dacă nu ești lângă tabletă. Funcția de telecomandă a S Pen are o rază de acțiune de aproximativ 10 metri într-un spatiu deschis. Funcționarea poate varia în funcție de circumstanțe.

Samsung Galaxy Tab S6

Această tabletă poate fi transfomată și într-un laptop dacă este conectată la Samsung DeX. Tastatura portabilă BookCover Keyboard* a tabletei Galaxy Tab S6 are o tastă dedicată pentru acces rapid la DeX și un touchpad integrat. Dacă ai nevoie de mai multă vizibilitate, poți folosi un cablul HDMI pentru a te conecta la orice monitor sau ecran compatibil. De asemenea ecranul poate fi împațit în mai multe ferestre pentru a avea acces la mai multe informații și aplicații simultan.

Samsung Galaxy Tab S6

Lansare 

Galaxy Tab S6, ar urma să fie lansat pe piață în primele patru luni din acest an. Tableta va fi disponibilă, momentan, doar pe piața din Coreea de Sud. Dar e posibil să nu treacă mult până să ajungă și-n restul lumii.

Momentul lansării mondiale e amânat intenționat. Nu toate țările s-au grăbit să implementeze tehnologia 5G. Așadar, Samsung nu vrea să livreze o tabletă de așa natură dacă în țara respectivă nu există infrastructură 5 G.

Prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*