Galaxy A51 Galaxy A71

Samsung Galaxy A51 şi Galaxy A71 sunt oficiale

Dezvăluiri din seria Samsung Galaxy A 2020

Samsung a anunţat primele două modele din seria Galaxy A 2020, care pare să dea startul unei noi abordări pe parte de desing. Aceştia sunt succesorii lui Galaxy A50 şi Galaxy A70, poate cele mai populare telefoane midrange Samsung din 2019.

Variantele Galaxy A51 şi Galaxy A71 sunt echipate cu sisteme de camere cu patru senzori, ecrane Infinity-O perforate central, şi promit ecran, baterie şi camere performante. Aceste dispozitive par să fie orientate către tineri, care au nevoie de dispozitive accesibile, cu design modern şi care să poată să ofere toate funcţiile online şi multimedia pe care aceştia le aşteaptă.

Specificații

Samsung Galaxy A51

Modelul A51 urmează reţeta variantelor precedente. În primul rând telefonul continua abordarea carcasei spatelui începută de Galaxy A30s şi Galaxy A50s. Terminalul vine echipat cu un ecran de 6,5” cu rezoluţie Full HD cu panou Super AMOLED, perforat central în partea de sus, similar cu modelele Galaxy Note10.

La interior acest telefon conține un chipset Exynos 9611, octa-core la 2,3 GHz, 6 GB memorie RAM, 128 GB stocare internă şi posibilitatea de a adăuga carduri microSD de până la 1TB.

Samsung Galaxy A51 vine cu un acumulator de 4.000 mAh cu încărcare rapidă la 15W, integrează NFC, WiFi 802.11ac şi include un senzor de amprentă optic sub display.

Samsung Galaxy A51

La exterior pe partea din faţă, ecranul este protejat de sticlă Gorilla Glass 3, în timp ce corpul este fabricat din „3D Glasstic”, ca şi predecesorul său. În ceea ce privește partea de fotografie, Samsung foloseşte un sistem de patru camere cu senzori de mai multe dimensiuni şi rezoluţii dispuşi în formă literei „L”.  Astfel telefonul include 48 MP f/2.0 pentru camera principală, 12 MP f/2.2 ultra-wide, 5 MP f/2.4 macro şi 5 MP f/2.2 pentru calcularea adâncimii. Pe partea din faţă, telefonul integrează un senzor de 32 MP f/2.2.

Terminalul vine pe nuanţele Negru Prisma, Alb Prisma, Albastru Prisma şi Roz Prisma, fiecare cu puţin gradient în zona inferioară.

Samsung Galaxy A71

Modelul A71 este ca un frate mai mare al Samsung Galaxy A51. În privința construcției exterioare a telefonului regăsim aceleași specificații ca la A51, însă cu dimensiuni ceva mai mari.

La interior acest telefon conține un chipset Snapdragon 730 de la Qualcomm la 2,2 GHz şi vine în două configuraţii: cu 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Fiind un smartphone mai mare, acesta a primit şi o baterie cu capacitate mai generoasă: 4.500 mAh cu încărcare rapidă la 25W.

Samsung Galaxy A71

Nu în ultimul rând, camera foto a primit un upgrade. În timp ce senzorii ultra-wide, macro şi de adâncime sunt aceiaşi ca la A51, camera principală beneficiază de un senzor de 64 megapixeli cu obiectiv cu diafragmă f/1.8 pentru performanţă mai bună în lumină slabă. Acest model oferă şi filmare în rezoluţie 4K la 30 de cadre pe secundă, cât şi filmare în slow-motion la 240 de cadre pe secundă.

Iar în ceea ce privește culorile disponibile, acesta va avea aceleași variante de culori întâlnite și la A51.

Prezentare Samsung Galaxy A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*