Free Guy

Ryan Reynolds apre în noul film Free Guy

După Deadpool, Ryan Reynolds revine în Free Guy

Ryan Reynolds a fost unul dintre actorii cei mai populari ai ultimului deceniu datorită implicării sale în Deadpool și Deadpool 2, unele dintre cele mai profitabile producții interzise minorilor din toate timpurile. Pentru că rețeta respectivă de umor, violență absurdă și interpretare a lui Reynolds în rolul principal au generat rezultate, compania 20th Century Fox a făcut o investiție fabuloasă în Free Guy.

Free Guy

Free Guy va fi regizat de Shawn Levy, un individ care a făcut valuri în piață prin comedii precum Date Night, The Internship cu Vince Vaughn și Owen Wilson angajați la Google sau Night at the Museum: Secret of the Tomb. Producția se bazează pe un scenariu redactat de Matt Lieberman, creatorul The Christmas Chronicles pe Netflix și al animației recente cu Familia Adams.

Povestea filmului Free Guy

Dacă îți plac jocurile video, vei empatiza la maxim cu povestea din Free Guy, în care un angajat la bancă interpretat de Ryan Reynolds are o revelație, în timpul unui jaf armat, că de fapt, este un NPC într-un joc video de tip lume deschisă, precum Grand Theft Auto. Ca referință, NPC sau Non Player Character se referă la orice personaj dintr-un joc video care nu este foarte relevant pentru povestea centrală jocului.

Free Guy

Acesta hotărăște să devină eroul propriei lui povestiri, una pe care o rescrie el însuși. În în timpul unui jafului armat,momentul în care personajul nostru are o revelație, atacă un jucător, devenind eroul universului fantastic. Acum, într-o lume fără limite, el e hotărât să fie acela care salvează lumea în stilul lui până nu va fi prea târziu.

Lansare Free Guy

Filmul va fi lansat în data de 3 Iulie 2020 în SUA.

Trailer

Filmul tocmai a beneficiat de primul trailer și este evident că vorbim de o producție cu un buget absurd, încarcată de efecte speciale la scară largă pentru a te motiva să mergi la cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*