Riot

Riot – jocuri tip League of Legends single player

Riot Games își dorește să evolueze

Riot este un dezvoltator foarte bine cunoscut pentru popularul joc online MOBA League of Legends.  Acum câteva luni aceștia au anunțat peste mega-succesul MOBA-ului care includ crearea de noi jocuri, de la un fighter, la un FPS, un joc de carti si chiar un simulator de management.

Detalii despre Riot Forge Games

De asemenea, vrea să ducă mai departe și universul League, astfel a luat naștere Riot Forge. Riot Forge va dezvolta în parteneriat cu alți dezvoltatori jocuri prin care să permită jucătorilor să experimenteze League în moduri noi și interesante.

Riot Forge Games spune că aceste jocuri vor fi „completabile”. Deasemenea vor fi jocuri „single-player/story-driven” plasate în universul Runeterra din League of Legends. Cel mai probabil în aceste jocuri se vor regăsi și multe personaje din LoL, dar vor avea un gameplay total diferit.

riot games

Nu sunt publicate momentan detalii specifice despre proiectele individuale sau partenerii implicați, dar cei de la Riot au spus că se vor concentra pe aceste proiecte alături de studiouri independente „cu experienta” și că o parte dintre acestea sunt deja în lucru.

Cel puțin unul dintre jocurile promise vor fi dezvaluite în curând. Geoff Keighley a spus pe Twitter că unul dintre proiectele Riot Forge va fi dezvaluit săptămâna viitoare la The Game Awards pe data de 12 decembrie.

Prezentarea Proiectului A

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*