Un nou mouse de gaming a apărut pe piață.

RAZER VIPER ULTIMATE – Un mouse de gaming wireless

Viper Ultimate mouse-ul wireless pe care ți-l dorești

Razer Viper Ultimate sau mai bine zis Viper Wireless este chiar aici.

Se pare ca cei de la Razer țintesc către titlu de „cel mai rapid moude wireless de pe planetă” cu noul lor mouse Razer Viper Ultimate.

Noul Viper Ultimate conține un senzor de 20.000 DPI, mai bun decât orice senzor pe care îl poți găsi pe orice alt mouse de gaming aflat pe piață în momentul actual. Deasemenea mai dispune de o lungime de bandă wireless îmbunătățită. Totodată acest mouse este mai stabil decât mouse-urile precedent.

Viper Ultimate este un mouse wireless proiectat pentru jucatorii de eSports. Este bazat pe tehnologia Razer HyperSpeed si are un senzor optic, Focus+, dezvoltat de Razer.

Cu tehnologia Razer HyperSpeed, cei de la Razer promit că acest mouse este cu 25% mai rapid decât oricare alt mouse de gaming wireless. Pentru a ajunge la asemenea rezultate cei de la Razer au optimizat protocolul de date, pentru a reduce timpul de transmisie a datelor dintre mouse și PC. Acest mouse folosește și o frecvență radio ultra rapidă, pentru a face ca acest proces să fie cât mai rapid posibil.

Un alt beneficiu adus de tehnologia Razer HyperSpeed este că dispozitivul necesită mai puțină energie, ceea ce înseamnă că utilizatorul se va putea juca pentru mai mult timp, înainte să fie nevoie ca mouse-ul să fie încărcat.

RAZER VIPER ULTIMATE - Un mouse de gaming wireless

Deasemenea Razer Viper Ultimate, folosește Tehnologia de Adaptare a Frecvenței de la Razer, care caută canale disponibile la fiecare milisecundă pentru orice formă de interferență. Făcând acest lucru, dispozitivul va știi ce frecvență să evite și va putea să comute instantaneu pe frecvența cea mai rapidă pentru ca în conexiunea wireless să nu apară lag.

Mouse-ul are și alte tehnologii precum Asymmetric Lift Off, care permite configurarea unor valori ale distanțelor de ridiare și aterizare pentru o mai buna acuratete. Sau Motion Sync care asigură transmiterea informației de la senzor la PC în intervale regulate, rezultatul fiind o resnponsivitate îmbunătățită.

Razer Viper Ultimate este un mouse foarte ușor ținând cont că acesta cântărește doar 74 grame.

Cei de la Razer au lansat și un clip de prezentare al acestui mouse, pentru a ne prezenta abilitățile acestui mouse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*