Tesla Cybertruck Dubai

Poliția din Dubai va cumpăra Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck ajunge la Poliția din Dubai

Poliţia din Dubai este recunoscută pentru flota de maşini exotice pe care o are în portofoliu, ofiţerii săi având la dispoziţie maşini sport de lux precum Bugatti Veyron sau Lamborghini Aventador. Totuşi, Poliţia din Dubai a făcut un anunţ neaşteptat pe contul său oficial de Twitter, anunţând că anul viitor va adăuga în flotă şi Tesla Cybertruck, noua autoutilitară produsă de compania lui Elon Musk.

Spre deosebire de maşinile sport pe care Poliţia din Dubai le are, modelul Cybertruck nu este nici mic şi nici uşor, însă poate să „fugă” la fel de repede.

Într-un interviu acordat publicației Arabian Business, șeful poliției din Dubai a dezvăluit că modelul Tesla Cybertruck va servi drept mașină de patrulă în zonele populate de turiști. Nu se știe exact ce versiune va fi livrată în Dubai, însă cel mai probabil va fi exemplarul de top, care costă 70.000 de dolari și realizează sprintul 0-100 km/oră în 2,9 secunde, oferind o autonomie maximă de 800 de kilometri. De altfel, această maşină este şi mult mai ieftină, chiar şi în varianta cu toate opţiunile adăugate.

Tesla Cybertruck Politia din Dubai

Nu în ultimul rând, construcţia maşinii este mult mai robustă. Un Tesla Cybertruck ar putea rezista la impacturi cu alte maşini mai bine, având o caroserie din Inox, care nu se îndoaie la fel de repede precum aluminiul sau fibra de carbon de pe maşinile sport. Totodată, Elon Musk susţine că panourile de inox sunt şi antiglonţ, ceva ce forţele de ordine cu siguranţă vor aprecia. Musk spune că şi sticla ar putea fi antiglonţ, dar după ce am văzut geamurile sparte de o bilă metalică aruncată nu foarte tare, probabil că n-ar trebui să îţi încredinţezi viaţa acestei sticle.

Această veste vine după ce Elon Musk a confirmat că în mai puţin de o săptămână de la dezvăluirea Cybertruck, au fost înregistrate deja 250.000 de înregistrări, fiecare client depunând câte 100 de dolari pentru a-şi rezerva o astfel de maşină.

Deși în postare se menționează că Tesla Cybertruck se va alătura flotei din 2020, acest lucru este greu de crezut, întrucât producția modelului va începe la finalul anului 2021.

Deasemenea trebuie să ne reamintim că primele modele Cybertruck, cel cu un singur motor şi cel cu două motoare, vor începe livrările din 2021. În timp ce modelul cu trei motoare, va fi livrat abia în 2022.

Scurtă prezentare Tesla Cybertruck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*