Plex

Plex-un nou serviciu de streaming

Plex, serviciu de streaming gratuit

Plex este cunoscut ca un software şi media player care te ajută să îţi organizezi conţinuturile video, audio şi fotografiile stocate pe PC sau pe un server.  Permite deasemenea ca un player să acceseze acele conţinuturi, indiferent unde se află.

Detalii despre Plex Streaming

Acum Plex şi-a lansat şi propriul serviciu gratuit de streaming de filme şi seriale. Mii de filme gratuite, seriale apreciate şi documentare, dar şi musical-uri şi evenimente sportive sunt disponibile prin site-ul serviciului de streaming şi aplicaţiile de mobil. Nu este nevoie de Plex Pass sau de vreo altă complexitate.

Serviciul de streaming promite că te va deranja doar cu o treime din reclamele pe care le-ai vedea pe televiziunea prin cablu.

plex streaming

În mod previzibil, utilizatorul nu va avea parte de același conținut în fiecare colț al mapamondului, iar accesibilitatea filmelor și serialelor depinde de drepturile de distribuție obținute de Plex în diverse teritorii de pe glob.

Pentru materializarea acestui proiect, creatorii au încheiat niște contracte cu Metro Goldwyn Mayer (MGM), Lionsgate, Legendary și Warner Bros. Lista de filme disponibile va fi actualizată în permanență, dar, din păcate, nu au subtitrare în Română.

plex streaming

Pe viitor vor putea fi vizionate cele mai noi filme de la Hollywood, dar şi filme mai rare, din ţări ca India, Rusia, Japonia şi America Latină. Acestea nu ar ajunge aşa uşor pe Hulu, Netflix, HBO GO, Disney+, Amazon Prime sau Apple TV+.

Pot fi vizualizate pelicule clasice precum “Rain Man”, “Terminator”, “Raging Bull”, “Apocalypse Now” şi de asemenea serviciul oferă și o varietate de anime-uri.

Disponibilitate

Plex este disponibil pe Apple TV, Android TV, iOS și Android, dar îl poți accesa și de pe laptop sau desktop. Pentru autentificare, utilizatorul poate folosi contul de Facebook sau își poate crea unul nou, doar pentru asta.

Prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*