Noul joc overwatch

Overwatch 2: Un nou shooter

Overwatch 2 vine cu schimbări majore

După 3 ani de la lansarea primului Overwatch, cei de la Blizzard au dezvăluit că lucrează la o a doua parte a shooter-ului. Anunțul a fost făcut la evenimentul BlizzCon 2019 pe data de 1 Noiembrie.

Overwatch2: Gameplay

Overwatch 2 va continua să conțină eroii, mapele și aceleași moduri, însă va conține si noutăți.

Printre noutăți se numără o nouă mapă simetrică care se va numi Push, în care echipele se vor lupta pentru a prelua controlul unui robot, care se va afla în mijlocul mapei și să îl trimită în baza inimicului. Noile mape PvP vor include orașe precum Toronto, Gothenburg și Monte Carlo.

Jocul va avea deasemenea o serie de misiuni pentru 4 playeri,care vor trebui să coopereze în timpul povești. În acest punct jucătorii vor fi duși în Sectorul Null.

În Overwatch 2 va apărea și o secțiune unde jucătorii vor avea posibilitatea să crească level-ul și să își personalizeze caracterul favorit din joc.Overwatch 2: Un nou shooter

Pentru prima dată player-ul va putea să își personalizeze caracterul și să îl echipeze cu diferite abilități special pentru partea din joc în care acesta va trebui să coopereze cu alți jucători.

Totodată în Overwatch 2 playeri vor avea parte de unele mape mai largi, de inamici noi, noi coaliții și de o calitate video superioara.

Overwatch 2: Eroi

Overwatch 2 va continua să conțină toți cei 31 de eroi, din prima parte a jocului, care îi includ și pe Solider 76, Tracer, Mei, Brigitte, Lucio și Winston. Însă producători jocului mai adaugă acestei aventuri doi noi eroi: Echo șiSojourn.

Echo este un robot care va putea zbura pe perioade lungi de timp, ceea ce ar aduce jocului o schimbare majoră, deoarece până acum au existat doar două caractere ( Pharrah și Mercy )care au această abilitate, însă timpul pe care îl pot petrece în aer este limitat.

Overwatch 2: Un nou shooter

Sojourn va fi primul caracter de culoare din joc, lucru pe care fanii jocului l-au tot cerut de ceva timp. Deși cei de la Blizzard nu au confirmat abilitățile pe care le va avea acest caracter. Se presupune că cel mai probabil este un personaj DPS pentru că este înarmat cu o armă de calibru mare care trage precum arma caracterului Soldier 76 .

Overwatch 2: Un nou shooter

Overwatch 2: Data Lansării

Cei de la Blizzard nu au anunțat nici o dată oficială de lansare a jocului, până în acest moment. Însă Overwatch 2 a putut fi jucat deja de către participanții la evenimentul BlizzCon 2019, ceea ce dă speranțe fanilor că nu va mai dura mult până la lansarea acestuia.

Totodată fanii speră că Overwatch 2 va putea fi jucat pe PC, PS4 Xbox One, și Nintendo Switch, dar și că vor fi versiuni disponibile pentru PS5 și Xbox Scarlett.

Overwatch 2: Trailer

Blizzard ne oferă mai multe trailere pentru acest joc, pentru ca jucătorii să iși poată forma o idee despre cum va arăta acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*