Outlast modul cooperativ

Outlast va avea o continuare ce conține modul cooperativ

Outlast va deveni multiplayer

Dacă stai să te gândești bine ,Outlast reprezintă unul dintre jocurile care a provocat isterie printre jucători . Nu puteai să te uiți pe youtube fără să vezi vreun youtuber care îl juca, sau să citești un comentariu la un top despre jocuri de groază ce îi semnala lipsa, chiar dacă topul era vechi de un deceniu.

Apoi,cei de la Red Barrel Games au scos Oulast 2,reprezentând continuarea jocului însă neavând același succes ca prima parte. Așa că pentru următorul joc din serie, Red Barrel Games vor să meargă pe o cale diferită față de celelalte jocuri din serie. Outlast Trials va fi un joc de tipul cooperativ, în care vor fi patru personaje care vor putea înfrunta teroarea mai mult sau mai puțin ascunsă.Jocul va putea fi parcurs și pe cont propriu, dacă nu aveți prieteni cu care să vă puteți juca.  Spre deosebire de jocurile anterioare, în Outlast Trials nu mai explorați colțișoare din SUA, ci locații mai „pitorești” de prin Uniunea Sovietică, la apogeul războiului rece… primul război rece.

Jocul încă nu are o dată clară de lansare, așa că nu ar trebui să vă așteptați să îl vedeți pe piață prea curând. Totuși, când va fi lansat, poate că va reuși să recaptureze magia primului Outlast.

 

 

Sursă : EuroGamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*