Anime-ul de comedie one punch man

One Punch Man noul joc de la Bandai Namco

Un joc inspirat de un anime

One Punch Man noul joc de la Bandai Namco

One Punch Man este cel mai puternic super-erou din lume care poate ucide pe oricine cu o singură lovitură. Numele real al acestui super-erou este Saitama,acesta posedând o forță extremă, încât nimeni nu-i poate sta în cale.

În urma succesului avut în anime ,cei de la Bandai Namco au decis ca eroul să aibă parte și de propriul joc.Numele noului joc va fi One Punch Man: A Hero Nobody Knows, urmând să fie lansat în viitorul nu foarte îndepărtat pentru PC, Xbox One și Playstation 4.

Jocul în sine s-ar putea să va dezamăgească puțin deoarce este un joc de lupte unu contra unu (gen Street Fighter), la care veți putea comanda până la trei personaje în aceeași bătălie, în stilul lui Marvel vs Capcom 2 și 3.

One Punch Man noul joc de la Bandai Namco

Veți putea controla un număr mare de personaje din serial și benzile desenate, inclusiv pe Mumen Rider.În trailer-ul de mai jos puteți observa natura jocului cât și grafica bine realizată a jocului.Unul dintre aspectele placute ale jocului îl reprezintă animațiile jocului care pot spune că sunt elementele cheie și de amuzament ale acestui joc.

Lucrul dezamăgitor al acestui joc îl reprezintă egalitatea de putere între personaje.După cum îl cunoaștem pe Saitama, acesta poate spulbera orice inamic doar pintr-o singură lovitură însa în acest joc lucrurile vor sta mai diferit,tot ce ne putem ruga este faptul că care vor creea povestea jocului să vină cu o poveste convigătoare prin care să explice de ce Saitama nu î-și poate folosi adevărata sa putere.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows nu are încă o dată de lansare.

Sursă: GameInformer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*