Jocul de strategie Mount & Blade

Mount & Blade 2: Bannerlord se aproprie de lansare

Mount & Blade 2: Bannerlord se aproprie de lansare

 

Una dintre știrile importante ale zile o reprezintă jocul Mount & Blade 2: Bannerlord care este cu un pas mai aproape de lansare. Nu se știe cu exactitate data de lansare a jocului însă nu poate fi atât de departe,mai ales că jocul prezintă din ce în ce mai mult interes pentru jucători iar dezvoltatorii nu vor să îi dezamagească cu așteptarea.

Mount and Blade 2: Bannerlord a intrat săptămâna trecută în faza de testare la care sunt invitați câțiva jucători dornici să îl butoneze, și care probabil erau pe punctul de a ajunge la postarea cu numărul șapte mii de pe forumul TaleWorlds, în care întreabă „Când e gata? Nu, serios, când e gata? Star Citizen a fost anunțat după M&B2 și e deja jucabil de ani de zile.”. Testul cu pricina acoperă doar componenta de multiplayer a jocului, așa că nu ar trebui să vă așteptați să vedeți ceva din campania sa prea curând. Creatorii săi au spus că jocul este încă departe de a fi gata.

 

Jocul prezintă o variantă multiplayer îndrăgită de mulți jucători care ne mărturisesc  că toată frumusețea jocului este atunci când ai un adversar pe măsură,una este să te joci împotriva jocului care are un anumit algoritm care cu timpul se poate afla și învinge și alta este să joci cu jucători adevărați care nu ști niciodată următoarele mișcări ale adversarului.

Jocul reprezintă o adevarată provocare a celor pasionați de strategie sau a celor care le-a plăcut prima varinata de Mount & Blade,această variantă având un real succes în randul jucătorilor care l-au apreciat.

 

Sursă: PCGAMER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*