Noul telefon ce va fi realizat de Motorola.

Motorola RAZR 2020 Pentru iubitorii de telefoane cu clapă

Motorola RAZR 2020 un telefon compact

Motorola RAZR 2020, revine intr-un nou format, cu tehnologie nouă, dar aducându-ne aminte de stămoșul său cu clapă Motorola RAZR. Motorola menține încă o parte din elementele definitorii, ceea ce nu poate decât să ne surprindă într-o lume în care telefoanele de azi, nu par să mai aibă nici o legătură cu telefoanele de altă dată.

Motorola RAZR 2020 Pentru iubitorii de telefoane cu clapă

Motorola intră pe piață cu Motorola RAZR 2020, în competiția telefoanelor cu ecran pliabil. Diferența dintre telefonul celor de la Motorola și telefoanele oferite de competiție este dimensiunea ecranului. În loc să facă trecerea de la un ecran de telefon la un ecran de tabletă, face trecerea de la un telefon convențional, normal și relativ simplu, atunci când telefonul este închis, la un smathphone cu un ecran din noua generație.

Ecranul noului Motorola RAZR 2020

Un ecran care dispune de tehnolgia OLED ceea ce ne va încânta privirea cu culorile și claritatea sa. Ecranul telefonului Motorola RAZR 2020 are o diagonala care poate ajunge pana la 6.2 inch cu o rezoluție 2142 x 876 și care se poate plia de la jumătate.

În partea de sus a ecranului, telefonul prezintă un locaș pentru a face loc unui speaker și a unei camere frontale.

Deasemenea Motorola RAZR 2020, dispune de un al doilea ecran de 2.7 inch, care se află pe partea exterioară a telefonului. Acest ecran a fost denumit de cei de la Motorola Ecran Quick View. Pe cel de al doilea ecran vor putea fi afișate notificări, butoanele de control pentru momentul când utilizatorul dorește să asculte muzică. Motorola lucrează împreună cu cei de la Google pentru a face ca aplicațiile să poată să tranziteze între ecranul frontal și ecranul principal.

Motorola RAZR 2020 Pentru iubitorii de telefoane cu clapă

De ce specificații mai dispune Motorola RAZR 2020?

În ceea ce privește partea internă a telefonului Motorola RAZR 2020 dispune de un procesor Snapdragon 710, care nu este cel mai rău procesor, dar nu se poate compara cu Snapdragon 855, însă decizia unui procesor mai slab a fost luată pentru a optimiza durata de viață a bateriei și de asemenea căldura produsă.

Telefonul mai dispune de 6GB memorie RAM și de 128GB pentru memoria internă.

Motorola RAZR 2020 are o singură cameră principală 16 MP f/1.7 ce se bucură de stabilizare optică si focalizare laser.

Cei de la Motorola nu au inclus și un port jack audio, iar senzorul de amprentă se află sub ecran.

Motorola RAZR 2020 este deja disponibil

Cei de la Motorola au lansat deja telefonul anunțând ca va fi disponibil curând pentru precomandă la prețul de 1.500$, în 2020.

Prezentare Motorola RAZR 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*