Jocul Minecraft

Minecraft – Lumea creaților virtuale

Minecraft - Lumea creaților virtuale

 

De această data am ales să vorbesc despre un joc care în ultimul timp de la ultimele update-uri a devenit din ce în ce mai popular.
Numele jocului este Minecraft și reprezintă un joc Open World mai precis un Sandbox dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson(redenumit și Notch / Krusher) și ulterior de către compania suedeză Mojang.

 

Minecraft - Lumea creaților virtuale

Modul de joc de bază se învârte în jurul construcției și plasării de blocuri. Lumea jocului este în esență, alcătuită din blocuri cubice aranjate într-un model de grilă fixă, care reprezintă diferite materiale, cum ar fi nisip, piatră, minereuri diverse, apă, trunchiuri de copac, etc.

În timp ce jucătorii se pot deplasa liber în întreaga lume, obiectele și articolele pot fi plasate numai la anumite puncte fixe în raport cu grila. Jucătorii pot aduna aceste blocuri materiale și să le plaseze în alte locuri, astfel că se deschide posibilitatea construirii de tipuri variate de clădiri.

Jocul este format în principal din patru moduri: survival, creative, adventure, și spectator (supraviețuire, creativ, aventură și spectator). De asemenea, sunt puse la dispoziție patru nivele de dificultate; dificultatea ce mai mică, dacă este aleasă, înlătură toate creaturile ostile.

Minecraft mai conține două dimensiuni alternative în afară de lumea principală: Lumea de Jos, the Nether, și Sfârșitul, The End.

Minecraft - Lumea creaților virtuale

Chiar dacă este un joc cu o grafică „cubică” acesta a rămas în topul jocurilor ,atigând o cifră de 176,000,000 de exemplare vândute,întrecând cu ușurință unele titluri de jocuri(Grand Theft Auto V,PlayerUnknown’s Battlegrounds).Chiar dacă jocul a fost dezapreciat de mulți jucători acesta a reușit totuși să se mențină și să ajungă în top.

Minecraft - Lumea creaților virtuale

Drept concluzie,pot spune că merită încercat,este un joc clasic,având mai multe moduri de joc din care poți alege in funcție de dorița dvs.
Este un joc pe care îl poți juca atunci când ești cu prietenii și dorești să te distrezi deoarce jocul este disponibil si multiplayer unde puteți găsi servere cu diferite moduri de joc unde vă puteți distra cu prietenii.

Tu ce parere ai despre acest joc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*