Microsoft Math Solver

Microsoft îți face temele

Microsoft îți rezolvă temele la matematică

Ultima versiune a aplicaţiei Microsoft Math Solver ar putea fi o soluţie „de vis” pentru nenumăraţi elevi şi studenţi care urăsc orele de matematică.

Funcționează pe mai toate versiunile Android și se folosește de AI-ul Microsoft pentru a putea interpreta rapid ecuațiile, inclusiv cele scrise de mână și adăugate în aplicație prin intermediul camerei foto. Cel puţin în cazul ecuaţiilor nu foarte complexe, aplicația afișează atât rezultatul final cât şi paşii intermediari, teoretic, ajutând utilizatorul să înveţe observând fiecare pas.

Microsoft Math Solver

Mai mult, oferă posibilitatea de a urmări materiale video în care sunt explicate pe larg modalitățile de rezolvare pentru probleme mai complexe. Oferă deasemenea și o reprezentare grafică a problemei, lucru care va ajuta utilizatorul să exploreze modalități ingenioase de rezolvare.

Introducerea datelor în aplicație se poate face în trei moduri: fie prin adăugarea direct în interfața de tip calculator, fie prin scrierea de mână, sau după cum am menționat deja, prin intermediul unei poze. Apoi intră în acțiune AI-ul care va detecta informația scrisă și va încerca să își dea seama ce fel de problemă este, urmând ca apoi utilizatorul să primeascărezultatul.

Microsoft Math Solver

Aplicaţia livrată de Microsoft nu este singura de acest tip, soluţii precum Photomath oferind deja funcţionalitate similară. Math Solver dispune însă de ajutoare pentru situaţiile în care nu poate furniza soluţia în mod direct, interogând motorul de căutare Bing pentru a vedea dacă nu cumva o rezolvare a mai fost găsită de altcineva.

Aplicaţia Microsoft Math Solver poate fi instalată gratuit din magazinul Google Play.

Prezentare Microsoft Math Solver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*