Noua versiune de Xbox

Microsoft a anunțat noul Xbox: Project Scarlett

Microsoft a anunțat noul Xbox: Project Scarlett

 

Printe anunțurile făcute în cadrul conferinței E3 cei de la Microsoft anunță noua consolă care va fi lansată la finalul anului viitor, în preajma sărbătorilor de iarna.

Xbox Project Scarlett va folosi procesor customizat Zen 2 și Navi,  acest lucru îi va permite să ruleze jocuri până la 8k cu o performanță de 120 FPS. Tehnologia Ray-tracing va fi la ea acasă pe noua consolă și va folosi o nouă generație de SSD, care va asigura timpi de încărcare de până la 40 de ori mai mici decât cei de pe Xbox One X. SSD-ul va fi folosit și pentru memoria virtuală.

Dezvoltatorii Xbox Project Scarlett declară faptul că această consolă va fi dedicată strict pasionaților de gaming.Această declarație îi aparține lui Phil Spencer, directorul executiv al diviziei Xbox a Microsoft.

 

 

Jocul care va fi magnum opus-ul noii console este bineînțeles Halo Infinite, iar programul backwards compatibility va continua și pe această generație.
Backwards compatibility este programul care permite jucaătorilor să joace jocuri de pe Xbox 360 pe Xbox One.

Programul va fi extins pentru Project Scarlett, astfel încât se vor putea juca de la titluri care au fost lansate pe Xbox-ul original, până la titluri lansate pe Xbox One.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*