Logitech

Logitech va avea produse 100% ecologice

Logitech devine o companie verde

Logitech devine 100% verde începand cu produsele de gaming Logitech G și Astro. Compania de periferice originara din Elveția și-a setat un obiectiv ambițios de a lupta împotriva schimbărilor climatice prin minimizarea amprentei la sol generate de produsele sale, cum ar fi ambalaje si operațiuni cu emisii zero.

Logitech

Ce se va întâmpla în cadrul Logitech

Compania speră că va folosi energie 100% regenerabila în toate operațiunile sale globale până în anul 2030 și deja progresează în acest scop după ce a introdus energia verde în birourile sale din Lausanne și Cork.  Fabrica din Suzhou, China, va deveni și ea verde și este certificată CarbonNeutral, dar eforturile nu se opresc aici pentru compania elvețiană.

Schimbările se aplică și la designul preliminar al perifericelor produse, de la introducerea de plastic reciclat și eliminarea PVC-ului unde se poate, până la trecerea la ambalaje sustenabile.

Logitech

Începând din acest moment, toate produsele Logitech G și Astro vor avea certificare CarbonNeutral, ceea ce înseamnă emisii zero din partea materialelor, a designului, a procesului prin care sunt fabricate, dar și din partea sectorului ce se ocupă de transportul produselor.

Declarații din partea companiei

CEO-ul companiei , Bracken Darrell a declarat: De mai bine de un deceniu, Logitech se străduiește să minimizeze impactul asupra mediului al companiei prin creearea și livrarea unor produse care să ajute la dezvoltarea lumii. Din poziția unei companii mici, care este un jucător pe piața globală, apreciem valoarea unei colaborări și începând de astăzi, declarăm public că ne luăm angajamentul de a lua parte la eforturile globale de a co-crea o lume mai sustenabilă. Recunoaștem faptul că dezvoltarea companiei nu a venit fără un impact asupra mediului și în timp ce am făcut progrese, suntem abia la începutul eforturilor noastre de a crea un design sustenabil.

Tot CEO-ul companiei a mai spus că face o promisiune față de generațiile viitoare că Logitech se va folosi de succesul acumulat în timp pentru a crea experiențe cât mai bune pentru clienții săi, fără a mai dăuna mediului.

Logitech a anuțat o ediție limitată al mouse-ul lor popular al jucătorilor de jocuri esports, Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse PIXEL. Tot profitul câștigat din urma vânzări mouse-ului vor fi donate către trei organizații caritabile.

logitech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*