Un film potrivit pentru sărbatori.

Klaus – filmul perfect pentru Crăciun

Klaus filmul care reinventează un mit

Klaus este un film de comedie animat cu tematica Crăciunului realizat de co-creatorul Despicable Me, Sergio Pablos produs de SPA Studios, cu ajutorul celor de la  Aniventure și distribuit de Netflix și de cei de la  STXfilms. Acesta este filmul de debut al lui Sergio Pablos în acest domeniu. Filmul Klaus se bazează pe mitului lui Moș Crăciun.

Povestea filmului Klaus

Jesper este un tânăr care provine dintr-o familie de poștași, el primește sarcina de a aduce poșta într-un sat bizar în nordul întunecat numit Smeerensburg. Încercând din răsputeri să vină cu un plan prin care să îi facă pe locuitori să trimită scrisori, observă o hartă în biroul său în care descoperă un mic așezământ îndepărtat. Mergând să investigheze, el descoperă un tăietor de lemne pe nume Klaus, cu abilități de prelucrare a lemnului și o casă plină de jucării handmade.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Lui Jesper îi vine ideea de a-i oferi șansa lui Klaus să își doneze superbele jucării copiilor din oraș, care i le-ar putea cere trimitându-i scrisori. Klaus este de acord cu propunerea lui Jesper, cu condiția ca livrările să fie făcute noaptea pentru al putea însoți.

Jesper află că cei mai mulți dintre copii nu știu să scrie, le spune să meargă la școală pentru a învăța acest lucru simplu, cu ajutorul profesoarei Alva, pe care Jesper a întâlnit-o în prima zi când a ajuns în sat.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Poștașul le menționează că Klaus le va oferi jucării doar copiilor care au fost cuminți și că deasemenea acesta știe întotdeauna când un copil a fost obraznic. Astfel atitudinea copiilor se schimbă în bine.

Jesper află în cele din urmă că Klaus și-a pierdut soția și că ei nu au putut niciodată să aibă copii, dar că adoră să vadă că copii sunt fericiți, iar jucăriile pe care le deținea în propria casă le făcuse pentru copii pe care considera că o să îi aibă într-o bună zi.

Odată ce lucrurile în Smeerensburg au început să se îmbunătățească, Jesper și Klaus au continuat să livreze cadouri de Crăciun, iar operațiunea lor s-a extins odată cu timpul. După 12 ani, Klaus dispare dintr-odată fără urmă.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Jesper și Alva se căsătoresc și au doi copii, iar în fiecare an, în Ajunul Crăciunului, Jesper continuă să livreze jucării copiilor din întreaga lume ținând spiritul Crăciunului aprins.

Vocile căror actori vor apărea în film?

Jason Schwartzman îl va interpreta pe Jesper poștașul.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

J. K. Simmons îl va interpreta pe Klaus, tăietorul de lemne care prin prelucrarea lemnului face jucării.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Rashida Jones o va interpreta pe Alva, profesoara care îi învață pe copii să scrie și de care Jesper se va îndrăgosti.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Joan Cusack care o va interpreta pe Mrs. Krum, o doamnă de o vârstă înaintată care îl urăște pe Ellingboe.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Will Sasso care îl va interpreta pe Mr. Ellingboe, un domn care o urăște pe doamna Krum.

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Norm Macdonald care îl va interpreta pe Mogens

Klaus - filmul perfect pentru Crăciun

Trailer

Filmul a fost lansat în data de 15 Noiembrie și este primul film care va putea fi vizualizat gratuit pe Netflix, fără a fi nevoie de înrefistrate sau abonament.

Trailer-ul prezintă pe scurt acțiunea și întâmplările pe care le vom viziona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*