JBL REFLECT Eternal

JBL aduce un nou concept de căști wireless

JBL îți aduce căștile cu încărcare solară

JBL a venit cu o nouă propunere pentru cei care vor o pereche de căști wireless. JBL Reflect Eternal, un headset ce se remarcă printr-o caracteristică foarte importantă. Se folosește de panouri solare integrate pentru reîncărcare.

Pentru că este un concept nou, inovativ și în nici un fel prezent deja pe piață de aproape un deceniu, JBL nu poate pur și simplu să vândă direct acest produs, așa că apelează la crowdfunding. La Indiegogo, mai exact, la fel cum au făcut o mare parte din celelalte companii care au gândit soluții similare în ultimii ani. Campania de finanțare este însoțită de clipul de prezentare de mai jos.

JBL REFLECT EternalÎn acest moment nu există un prototip funcțional, doar o carcasă frumoasă. Un prototip ar trebui să fie gata undeva prin luna februarie, iar în luna august ar trebui să intre în producție.

Campania nu cere o sumă efectivă de bani, ci doar funcționează ca un sistem de precomandă, trecând deja de cota de 500 de unități cerută.  Prețul pentru căști este de 75-100-130 de dolari în funcție de oferta prinsă în timpul campaniei, în afara campaniei prețul fiind de 165 de dolari.

Specificații ale noilor căști JBL Reflect Eternal

În ceea ce privește autonomia, într-o oră și jumătate de încărcare solară se pot asigura 68 de ore de funcționare. Așa că în principiu nu ar trebui să fiți nevoiți să le încărcați de la priză. Mai merită menționat că bateria în sine are o capacitate de nu mai puțin de 24 de ore.

Dacă totuși este nevoie de o încărcare de la priză noile căști dispun de un USB Speed Charge, care pentru doar 15 minute de încărcare va oferi 2 ore de funcționare.

Restul de specificații ne sunt prezentate pe Indiegogo astfel alte câteva informații interesante:JBL REFLECT Eternal specifications

Prezentare JBL Reflect Eternal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*