Hyundai

În curând Hyundai va prezenta un automobil zburător

Hyundai Motor aduce un nou concept de automobil

Compania a anunţat că va prezenta un concept de maşină zburătoare luna viitoare la CES 2020.

Ce este CES?

CES este primul show tech care deschide anul şi are loc între 7 şi 10 ianuarie 2020 în Las Vegas. Acolo vor fi prezentate televizoare 8K, boxe, ceasuri, telefoane, tablete, dar şi automobile şi roboţi.

Ce va dezvălui Hyundai?

Odată cu teaserul legat de CES 2020, Hyundai a prezentat şi imaginea de mai jos, o randare a unui oraş futurist. Pe 6 ianuarie, în pre ziua lui CES 2020 producătorul sud coreean de automobile va prezenta publicului primul său PAV (Personal Air Vehicle).

Hyundai

El va fi însoţit de alte două automobile concept: un vehicul autonom terestru şi un soi de hub cu ajutorul căruia te poţi transfera din maşină clasică în cea aeriană. În imaginea de mai sus vedem oraşul San Francisco al viitorului, plin de automobile zburătoare şi porturi dedicate. Ideea este aceea de a decongestiona oraşele.

Hyundai are planuri serioase în această zonă, lansând segmentul său de Mobilitate Aeriană Urbană în septembrie, unde este numit un şef care a fost la NASA înainte. Proiectul nu e singular, iar BMW a prezentat la rândul său o maşină zburătoare cu propulsie pe bază de hidrogen în mai. Şi Uber şi Google lucrau la ceva de acest tip, dar şi Airbus. De fapt se știe că Uber şi Airbus au proiecte de taxiuri aeriene în Dubai şi Qatar începând din 2021 sau 2022.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*