Prezentare telefon

Huawei lansează pe piață Mate X

Huawei lansează primul său telefon pliabil, în China

Noul telefon pliabil de la Huawei, a fost dezvăluit la evenimentul MWC 2019 care a avut loc anul acesta în Februarie. Cei de la Huawei au anunțat atunci că doresc să lanseze telefonul Mate X în vara anului acesta. Însă termenul a fost amânat și Mate X a fost lansat în luna Octobrie a anului curent, în China.

Huawei a pus la vânzare un prim lot, de telefoane Mate X, disponibil pentru cumpărare direct de pe site-ul propriu, în luna Noiembrie în China la prețul de 16,999 yuan (aproximativ 10.449,90 RON). Deși prețul este unul într-adevăr mare, Mate X s-a vândut în câteva minute.

Pentru cei care nu au reușit să cumpere telefonul, cei de la Huawei au declarat că vor pune la vânzare un nou lot în data de 22 Noiembrie.

Deasemenea cei care cumpără un astfel de telefon vor beneficia de o reducere de 50% în cazul reparări sau schimbări ecranului.

Ce noutăți ne prezintă Huawei prin Mate X?

Un Ecran Inovator

Huawei aduce în prim-plan o nouă categorie de telefoane adoptând un ecran flexibil, care poate fi pliat de nenumărate ori. Mate X se poate plia datorită așa numitului Falcon Wing aflat la mijlocul dintre cele două ecrane. Ecranul dispune de tehnologia OLED, astfel culorile sunt mai vii.

Fiind un ecran pliabil utilizatorul va avea trei mărimi disponibile ale ecranului.

Când ecranul telefonului este deschis în totalitate va avea dimensiune de 8 inch și o rezoluție de 2200 x 2480.

Dacă ecranul este parțial pliat va avea o dimensiune de 6.6 inch și o rezoluție de 2200 x 1148.

Iar când ecranul este pliat complet va avea o dimensiune de 6.38 inch și o rezoluție de 2200 x 892.

Huawei lansează pe piață Mate X

Experimentează cu abilitățile de Multitasking

Cu noul telefon Huawei Mate X, îți poți experimenta și îți poți dovedi capacitățile în ceea ce privește abilitățile de Multitasking cu noul mod Split Screen. Cu ajutorul acestei noi tehnoligii poți de exemplu să scri un e-mail în timp ce cauți anumite informații pe internet sau poți viziona un film, un videoclip în timp ce comunici prin mesaje cu o persoană fără a fi nevoit să apeși butonul de pauză pentru a răspunde.

Huawei lansează pe piață Mate X

Era tehnologiei 5G

Huawei Mate X va dispune de noua tehnologie 5G cu noul chipset de 7nm, care se numește HUAWEI Balong 5000 pentru o viteză impresionantă de descărcare.

Mate X va avea 4 antene integrate pentru transmisia semnalului 5G.

Însă Huawei Mate X va fi deasemenea un telefon dual Sim, astfel vei avea acces atât la tehnologia 5G cât și la tehnologia deja existentă precum 2G, 3G și 4G, ca să poți rămâne conectat oriunde mergi.

Huawei lansează pe piață Mate X

Un nou concept pentru fotograful din tine

Mate X va avea 4 camere cu lentile Leica, dual-LED,  flash dual-tone. Cele 4 camere se prezintă astfel 40 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/1.7″, PDAF; 8 MP, f/2.4, 52mm (telephoto); 16 MP, f/2.2, 17mm (ultrawide).

Camera frontală cu care suntem deja obișnuiți nu va mai apărea pe acest telefon deoarece utilizatorul se va folosi de camerele principale

Huawei lansează pe piață Mate X

Deasemenea Huawei introduce un nou concept în ceea ce privește fotogragia care se numește Mirror Shooting.

Datorită ecranului și a posibilități de pliere a telefonului, în timp ce vei face o poză unei persoane, atât tu personal ca și fotograf cât și subiectul fotografiei vezi vedea fotografia în timp real.

Acest concept va revoluția fotografia de tip portret, aducând o colaborare mult mai strânsă între fotograf și subiect.

Huawei lansează pe piață Mate X

Recunoștere prin amprentă

Cu toți ne-am obișnuit ca telefoanele celor de la Huawei să aibă amprenta pe spatele telefonului sau integrată în ecran.

De această dată Huawei senzorul de amprentă pentru Mate X va fi mutat pe butonul de Power al telefonului.

Huawei lansează pe piață Mate X

Baterie cu putere o incredibilă

Deoarece Huawei Mate X dispune de tehnologi inovative și avansate necesită de totodată o baterie care să facă față provocărilor. În acest sens Huawei echipează acest telefon cu o baterie de 4500 mAh.

Huawei Mate X disponibil pe piața internațională

Telefonul ar fi trebuit să fie disponibili în SUA încă din luna Iunie, însă datorită divergențelor apărute între compania Huawei și SUA, termenul de lansare a fost amânat.

Nu se știe încă o dată exactă de lansare a telefonului în alte regiuni.

Dar, dacă v-am stârnit curiozitatea și vă gândiți că v-ați dori un astfel de telefon, Huawei Mate X este deja disponibil în România pentru precomandă pe site-ul celor de la evoMAG.ro la prețul de 13.700,00 RON.

Prezentare Huawei Mate X

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*