Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn ar putea fi lansat pe PC curând

Horizon Zero Dawn apare pe PC

Un nou zvon levitează asupra jocului de succes Horizon Zero Dawn, un joc cu mare succes pe platforma PlayStation 4.

Jurnalistul de gaming rus, Anton Logvinov, a declarat că jocul va fi lansat pe PC în Februarie 2020. Conform acestuia, versiunea de PC va fi anunțață în scurt timp și va fi lansată pentru a spori popularitatea jocului înainte de noul sequel.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn este jocul care i-a ajutat pe dezvoltatorii săi Guerrilla Games să urce la un nou nivel. Momentul culminant a fost atunci când directorul general al studioului Hermen Hulst a preluat postul de șef al Sony Worldwide Studios după ce Shuhei Yoshida a anunțat că va prelua o poziție mai potrivită pentru a ajuta mai bine dezvoltatorii independenți.

Horizon Zero Dawn

În plus, Logvinov susține că știe o parte din dezvoltatorii care lucrează la jocuri pentru PlayStation 5, iar aceștia au spus că Sony le-a cerut și o versiune de PC atunci când fac un joc. Dacă este adevărat, am putea vedea unele dintre exclusivitățile de pe PS5 lansate și pe PC. Dacă Logvinov are dreptate, ar trebui să vedem anunțul lui Horizon Zero Dawn pe PC în cadrul VGA Awards din acest an. Până la urmă, nu există eveniment mai bun în cadrul căruia Sony să facă un astfel de anunț.

Este de reținut faptul că Anton Logvinov a prezis corect în trecut că jocul Death Stranding va fi lansat pe PC. Acum rămâne de văzut dacă și această predicție va fi una corectă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*