honor magicbook

Honor MagicBook – Laptop cu procesor AMD Ryzen

Honor sub-brand-ul Huawei

Honor este un sub-brand al lui Huawei și totodată o „armă” de rezervă a chinezilor.

O alternativă mai puţin costisitoare pentru seria MateBook D recent anunţată, este gama MagicBook care este adresată nevoilor consumatorilor interesaţi mai mult de latura estetică şi mai puţin de obţinerea unor performanţe de top.

Specificații Honor MagicBook

Honor MagicBook vine cu un design suplu şi expresiv, în două variante MagicBook 14 inch şi MagicBook 15 inch. Acestea se aseamănă cu alte produse Huawei de generaţie recentă. Însă se diferențiază la interior, prin introducerea în premieră a platformei AMD Ryzen, care este foarte apreciată pentru raportul performanţă preţ.

Honor MagicBook 14 și 15 sunt foarte ușoare și sunt livrate în carcasă din aluminiu, cu finisaje Mystic Silver sau Space Gray, respectiv accente de culoare albastră pe lateralul carcasei şi logoul Honor.

honor magicbook

Ecranele sunt de tip IPS, cu rezoluţie Full-HD (1920×1080).

Modelul de 14 inch are o grosime de 15.9 milimetri şi greutate 1,38 kg, în timp ce MagicBook 15 inch vine cu grosime de 16,9 milimetri şi 1,53 kg greutate.

La interior, laptopurile dispun de procesor AMD Ryzen quad-core Ryzen 5 3500U şi Ryzen 7 3700U, ajutate cu 8 GB sau 16 GB memorie RAM DDR4. În funcţie de modelul ales, lista dotărilor mai cuprinde 256 GB sau 512 GB stocare pe suport SSD, conectivitate Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, un port USB 3.0 Type-C, doi conectori USB 2.0/3.0 Type-A , ieşire video HDMI output şi conector jack 3.5-mm pentru căşti. La fel ca laptopurile de la Huawei mai costisitoare, cele din gama Honor includ senzor de amprentă, webcam retractabil ascuns într-una dintre taste, difuzoare stereo şi microfoane cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal.

HONOR MagicBook

Preț și Disponibilitate

Din păcate, Honor nu dezvăluie preţurile şi disponibilitatea exactă în magazine a noilor laptopuri MagicBook. Cel mai probabil vor fi disponibile în principal în China dar cu siguranță vor fi disponibile cu timpul și pe piața din Europa.

Prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*