Ghostbusters Afterlife

Ghostbusters: Afterlife – O nouă continuare a seriei

Continuarea seriei Ghostbusters are un trailer

Fanii seriei Ghostbusters nu au fost foarte încântați de filmul de acum câțiva ani, cu o distribuție excluiv feminină.

Se lucrează la un nou film Ghostbusters de aproximativ doi ani, iar un teaser foarte scurt al noii pelicule a fost făcut public în urmă cu un aproape un an. Viitoare peliculă este intitulată Ghostbusters: Afterlife.

Ghostbusters Afterlife

Afterlife va fi o continuare directă a filmelor din 1984 și 1989 și o va readuce în distribuție pe Sigourney Weaver drept Dana Barrett. Intriga se concentrează în jurul unei noi familii și aduce un omagiu celui care a inventat tehnologia de captare a teribilelor „fantome”, Egon Spencer.

În încercarea de a păstra spiritul filmelor de acum câteva decenii, la cârma proiectului se află Jason Reitman, pe care este producătorul unor filme independente precum Juno, Up in the Air sau Thnak You for Smoking. Chiar dacă pare că nu are nicio legătură cu SF-uri, Jason este fiul lui Ivan Reitman, regizorul filmelor originale.

Povestea filmului Ghostbusters Afterlife

Premisa este una destul de terifiantă fiica sa, interpretată de Carrie Coon (Fargo, The Post, Gone Girl), este acum o mamă singură, care se mută cu copiii săi, jucați de Finn Wolfhard (Stranger Things) și Mckenna Grace, într-un mic orășel de provincie, în casa dărăpănată care i-a aparținut lui Spencer și care ascunde multe dintre invențiile sale. Paul Rudd joacă rolul unui profesor din oraș, care le povestește copiilor istoria  „Vânătorilor de fantome”.

După apariția mai multor fenomene paranormale care au zguduit comunitatea cu pricina, copiii descoperă echipamentele bunicului lor pentru vânat fantome. Conform etichetei de pe costumul de vânător de fantome, micuții sunt nepoții lui Spengler.

Ghostbusters Afterlife

În privința altor conexiuni cu filmele originale Ghostbusters, Aferlife nu are prea multe. În locul unor adulți, protagonoiștii sunt copii de această dată.

În plus, acțiunea se petrece în mediul rural, în locul unui oraș important, precum New York. În final, se pare că de această dată vom discuta despre un film de aventură, în defavoarea unei comedii.

Chiar și așa, distribuția originală va reveni pe ecran, cu excepția lui Harold Ramis, interpretul lui Egon Spangler care a decedat în 2014. Astfel, îi vom revedea pe Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver și Annie Potts, chiar dacă nu se regăsesc în trailer.

Premiera

Pelicula Ghostbusters Afterlife se va lansa și în cinematografele din România pe data de 10 iulie 2020.

Trailer Ghostbusters Afterlife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*