Frozen 2

Frozen II – O nouă aventură fantastică

Frozen II apare după șase ani de la prima parte

Frozen II ( cunoscut ca Frozen 2 deasemenea), este un film american de animație 3D, musical și fantezie produs de Walt Disney Animation Studios. Cel de-al 58-lea film animat produs de studio este o continuare a celebrei animații Frozen care a fost lansată în 2013.

Frozen II este un film ceva mai matur de această dată, iar diferența de 6 ani între cele două părți a fost intenționat gândită pentru ca publicul să mai fie și el puțin mai matur.

Povestea filmului Frozen II

Frozen 2 Adventure

Filmul este unul magic, așa cum era de așteptat că va fi. Anna, Elsa, Christoff, Sven și Olaf se reîntorc în Frozen 2 și au parte de noi aventuri care ne vor ține spectatorul cu sufletul la gură. Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film.

Filmul abordează și de această dată teme precum durerea despărțirii și teama de necunoscut, însă dintr-o perspectivă mult mai emoționantă.

În Frozen II vom afla mai multe despre cum a căpătat Elsa puterile si ce s-a întâmplat în trecutul îndepărtat cu părinții celor două surori și ce le-a adus pierirea în primul film. Vom afla cum greșelile din trecut le afectează viitorul și cum amintirile dureroase trebuie înfruntate și alinate.

FROZEN 2

Deasemenea, aventura celor două surori continuă. Acum că sunt nedesparțite, Anna și Elsa învață să fie o familie, iar Christoff continuă să primească sfaturi de la ren. Olaf este în propriul său habitat, iar de multe ori este în centrul poveștii.

Liniștea este întreruptă de strigătul naturii, iar ea îi cheamă pe eroii noștri în inima necunoscută a pădurii.

Gheața se topește într-un târziu și filmul are un final mult așteptat, foarte bine ales.

Vocile personajelor din Frozen II

  • Kristen Bell vocea personajului Anna

Kristen Bell Frozen 2

  • Idina Menzel vocea personajului Elsa

Idina Menzel Frozen 2

  • Jonathan Groff vocea personajului Kristoff

Jonathan Groff Frozen 2

  • Josh Gad vocea personajului Olaf

Josh Gad Frozen 2

  • Santino Fontana vocea personajului Hans

Santino Fontana Frozen 2

  • Evan Rachel Wood vocea personajului Iduna, mama surorilor

Evan Rachel Frozen 2

  • Sterling K. Brown vocea personajului Mattias, leader-ul soldaților captivi în pădure de 30 de ani.

Sterling K Brown Frozen 2

Data lansării

Filmul a apărut deja pe 22 noiembrie 2019 pe marile ecrane . Deci prin urmare filmul poate fi văzut la cinematograf și se presupune că va fi adăugat pe platforma de streaming a celor de la Disney.

Trailer

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*