E.T.

E.T. extraterestrul revine pe marile ecrane

După o absență de 37 de ani E.T revine

A mai rămas puţin timp până la sărbătorile de iarnă, iar reclamele speciale dedicate lor au început să apară. Nu vorbim de cele la mâncare, băutură şi mâncare, ci de cele care te emoţionează sau care lasă urme în sufletul tău.

Comcast produce o reclamă emoționantă

Când vine vorba de spiritul Crăciunului, marile companii se află într-o competiție constantă pentru a crea ceva memorabil. În teorie, toate sunt reclame. În practică, vorbim de scurt metraje cu buget mare care încearcă să-ți stârnească o emoție. Dacă ții minte niște servicii sau produse după acel clip, cu atât mai bine, dar acelea sunt detalii de fond.

Operatorul american de televiziune și internet Comcast speră că te va sensibiliza teribil o continuare a filmului clasic și foarte cunoscut E.T. Intitulat A Holiday Reunion, clipul de câteva minute de mai jos se pare că a primit aprobarea lui Steven Spielberg pentru a profita de o proprietate intelectuală care continuă să fie relevantă.

E.T. extraterestrul

Despre E.T. pe scurt

The Extra-Terrestrial este un film despre un tânăr extraterestru care a fost lăsat din greșeală pe planeta noastră de familia sa. El se împrietenește cu un copil singuratic pe nume Elliot și împărtășesc mai multe experiențe pe parcursul filmului.

Anul acesta, ne bucurăm de reîntâlnirea emoționantă dintre E.T. și Elliott, după 37 de ani. E.T. s-a întors pe Pământ pentru a-și vizita prietenul. Iar partea cea mai drăguță este că actorul Henry Thomas și-a reiterat rolul din 1982.

Producția versiunii din 2019 a implicat un efort semnificativ, mai ales pentru că E.T. ocupă un rol important în sufletul multor amatori de SF-uri. Dacă reclama ar fi fost făcută prost, ar fi supărat foarte mulți oameni.

Reclama are deja peste 2,8 milioane de vizualizări pe Youtube.

Prezentare

Pentru cei ce nu cunosc filmul E.T. Extraterestul în cele de mai jos găsiți trailer-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*