Detroit: Become Human pentru PC

Detroit: Become Human este un joc de aventură din 2018 creat de Quantic Dream și publicat de către cei de la Sony Interactive Entertainment.

Detroit: Become Human spune povestea a trei androizi utilitari: Kara, care a evadat de din mâinile proprietarului pe care îl servea pentru a explora lumea cu noua sa conștiință și pentru a proteja o fetiță; Connor, un android care are misiunea de a vâna androizi care au dezvoltat o conștiință proprie; și Markus, care își dedică existența pentru eliberarea androizilor din sclavie. Cei trei pot supraviețui sau muri în funcție de alegerile făcute de jucător.

După ce, în cursul acestui an, studioul Quantic Dream a încheiat colaborarea cu Sony Interactive Entertainment, lansând pentru PC două dintre fostele titluri exclusive de PlayStation – Heavy Rain şi Beyond: Two Souls –, francezii se pregătesc să “întregească trilogia”. Astfel, Quantic Dream a anunţat că Detroit: Become Human, cel mai recent joc realizat în colaborare cu Sony, va fi disponibil şi pentru PC.

Actori vs Personaje

  • Kara – Valorie Curry

Androidul Kara este interpretat de către actrița Valorie Curry care a jucat în filme precum Veronica Mars, The Following, The Tick, Twilight.

detroit game kara

  • Connor – Bryan Dechart

Androidul Connor este interpretat de către actorul Bryan Dechart, care a jucat în serialul True Blood și a interpretat vocile mai multor personaje din jocul Mafia III.

detroit game connor

  • Markus – Jesse Williams

Androidul Markus este interpretat de către actorul Jesse Williams care este cunoscut mai ales după rolul jucat în serialul Anatomia lui Grey.

detroit game markus

  • North – Minka Kelly

North este un caracter interpretat de către actrița Minka Kelly cunoscută pentru rolul ei din Îngerii lui Charlie. Acest caracter este un prieten foarte apropiat al androidului Markus, care îi oferă sfaturi în timp ce îl urmează prin această aventură.

detroit game north

  • Hank Anderson – Clancy Brown

Hank este un caracter interpretat de către actorul Clancy Brown. Hank este un detectiv din cadrul poliției care este obligat să lucreze cu Connor deși acesta urăște androizi.

detroit game hank

  • Carl Manfred – Lance Henriksen

Carl este interpreta de către Lance Henriksen. Carl este un artist care după un accident învață să se bazez pe Markus în ceea ce privește îngrijirea. Acesta îl tratează pe Markus ca pe un egal.

detroit game carl

  • Daniel – Ben Lambert

Daniel este un android care devine un criminal după ce este trădat de familia pe care o slujea. Daniel este interpretat de actorul Ben Lambert.

detroit game daniel

Preț și disponibilitate

Ediţia pentru PC a jocului Detroit: Become Human poate fi precomandată deja, prin intermediul Epic Games Store, la un preţ echivalent cu 39,99€.

Jocul se va lansa în data de 12 decembrie 2019. Tot în aceeaşi zi, Quantic Dream va pune la dispoziţia utilizatorilor de PC şi o versiune demo pentru Detroit: Become Human, ce va include primul nivel al jocului.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*