Jocul Destroy all Humans!

Destroy All Humans! – Jocul copilăriei revine cu un remake

Destroy All Humans! - Jocul copilăriei revine cu un remake

Pe lângă titlurile mari care au fost prezente la E3 2019 cei de la THQ Nordic au venit cu o prezentare a jocului Destroy All Humans! care reprezintă un remake complet omonim lansat de Pandemic Studios şi THQ Nordic pe PlayStation 2, în 2005.

Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea extraterestrului Crypto 137, războinic al Imperiului Furon, pe parcursul misiunii sale de cucerire a planetei Pământ. Protagonist-ul jocului va avea la dispoziţie armele sale specifice, cum ar fi Disintegrator Ray, Disintegrator Ray sau Anal Probe Gun, ce vor fi folosite acum împreună cu abilităţile sale speciale, cum ar fi Psychokinesis.

Jocul a fost refăcut de către studioul Black Forest Games, având pe lângă îmbunătăţirile grafice, un gameplay înbunătățit.Un exemplu bun este noile abilităţi ale lui Crypto: agilitate, capacitațile sale aeriene înbunătățite.

Destroy All Humans! este aşteptat în 2020, cu ocazia celei de-a 15 aniversări a seriei, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC,pentru cei interesați de o aventură ce va presupune distrugere mondială și controlul mental.

Nu are rost să vă povestesc mai multe așa că o să vă las un trailer mai jos pentru a vă convinge și singur de aceasta capodoperă cu vaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*