Dell Latitude

Dell Latitude 7220EX o tabletă robustă rezistentă

Dell Latitude 7220EX o tabletă aproape indestructibilă

Tablete robuste sunt foarte populare în rândul celor care lucrează în medii primejdioase iar Dell Latitude 7220EX este un asemenea model cu multe certificări bifate.

Tableta poate fi utilizată și în medii potențial explozive și că aceasta oferă certificări ATEX și IECEx. Rezistă cu brio la scăpări de la o înălțime de până la 1.21 metri și la temperaturi cuprinse între -20 grade Celsius și 62 grade Celsius.

Dell Latitude

Are și certificare IP65 pentru protecție completă împotriva prafului, murdăriei și a pătrunderii apei la interior.

Specificații

Ca dotări hardware Dell Latitude 7220EX ne oferă ecran de 11.6 inch cu luminozitate de 1000 nits, suport pentru interacțiune cu mânuși și vizibilitate completă în bătaia razelor de soare.

Are cameră infraroșu Windows Hello pentru recunoaștere facială și opțional scanner de amprente next-gen. La interior are procesor Intel Core i5 8th Gen, 8 GB RAM, 512 GB SSD și o baterie înlăturabilă 34Whr. Oferă și 4G LTE, iar prețul încă nu a fost dezvăluit oficial.

Dell Latitude

Tableta rulează Windows 10 Pro și are o grosime de 26.2 mm, greutate de 1.65 kg.

Disponibilitate și preț

Tableta este deja disponibilă pentru vânzare în mai multe țări, însă în România încă nu a apărut pe piață, poate fi achiziționată de pe site-ul Dell. Pentru SUA prețul este de $1,899.00 ( echivalentul a 8.130,19 RON ), iar pentru UK prețul este de £1,753.05 ( echivalentul a 9.816,98 RON ).

Prețul unei astfel de tablete poate părea cel puțin piperat, dar dacă ținem cont că este aproape indestructibilă și poate fi folosită în medii periculoase și dificile, plus specificațiile care sunt unele destul de bune din punctul nostru de vedere, prețul este unul destul de corect.

Prezentare Dell Latitude 7220EX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*