Tesla Cyberquad

Cyberquad, noul ATV electric de la Tesla

ATV-ul Cyberquad a fost anunțat

La prezentarea lui Cybertruck, Tesla i-a surprins pe mulți când un bărbat a urcat pe scenă cu un ATV, pe care l-a urcat apoi în bena pickup-ului. La scurt timp după încheierea evenimentului, Musk a fost întrebat pe Twitter despre ATV, iar acesta a declarat că va fi vândut ca opțiune pentru Cybertruck.

Noutăți despre Cyberquad

Tesla a înregistrat numele Cyberquad pentru ATV-ul său. Cu câteva zile în urmă, Elon Musk a anunțat că Cyberquad va fi disponibil în același timp cu Cybertruck. Nu este clar dacă asta înseamnă că ar trebui să fie livrat exclusiv proprietarilor de Cybertruck atunci când sunt comandate ca opțiune, în 2021, sau dacă va fi vândut separat ca produs Tesla distinct.

Tesla nu a anunțat momentan prețul, autonomia sau performanțele noului său produs. Vehiculul nu este listat pe site-ul Tesla, cu toate acestea, este menționat în specificațiile pentru Cybertruck:„În benă există spațiu pentru trusa de scule, roata de rezervă și Cyberquad.

Tesla Cyberquad

Musk a mai vorbit și despre ideea de a construi o motocicletă off-road electrică pentru cei care preferă să atace terenul accidentat pe două roți, însă nu știm cât de serios a fost în legătură cu această variantă. Un lucru este sigur însă: ne putem lua gândul de la o motocicletă electrică de șosea. Musk consideră că acestea sunt „prea periculoase”. Asta este însă o veste bună pentru branduri precum Zero, care nu vor trebui sa împartă piața cu Tesla.

Un ATV asemănător, dar cu motor pe benzină, de la Honda costă între 5.000 și 10.000 de dolari, iar compania japoneză obișnuiește să își prezinte camionetele având un ATV sau o motocicletă în benă.

Prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*