Jocul preluat de NetFlix

Cuphead preluat de Netflix

Cuphead are un nou „proprietar”

Cuphead preluat de Netflix

Cu toții știm că adaptările după jocuri pot să aibă mai multe rateuri decât reușite, însă de fiecare dată când este anunțat unul, parcă răsare puțină speranță și entuziasm. În special pentru că vorbim de o adaptare făcută de către Netflix, a unui joc destul de bine gândit pentru a fi un serial animat, Cuphead.

Jocul este cunoscut pentru nivelul său de dificultate, ce a făcut foarte multă vâlvă prin presă acum câțiva ani. Pardon, tutorialul său a făcut vâlvă prin presă acum câțiva ani, fiindcă unii oameni atunci când dau rateuri se folosesc de toată influența lor pentru a stârni critici la adresa producătorului din motive foarte stupide.

Din fericire pentru acei oameni, The Cuphead Show nu va fi interactiv, fiind un serial animat creat de King Features Animation. Desenul animat cu siguranță va păstra stilul vizual adorabil al jocului, și poate că va urma povestea jocului. Deocamdată nu este clar, fiind anunțate zero detalii despre serial. Tot ce pot să vă spun clar este că atât Cuphead, cât și Mugman, își vor face apariția.

De asemenea, mai pot specula că vor fi unii critici ce vor considera The Cuphead Show prea greu, și vor milita pentru ca serialul să vină la pachet cu un om ce va sosi la tine acasă pentru a desena manual fiecare cadru, explicând foarte lent ce se întâmplă de la o zecime de secundă la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*