Update nou pe CS:GO

CSGO Shattered Web – Un nou update

CSGO își surprinde fanii cu noul update

Jocul CSGO a primit un nou update weekend-ul trecut numit Shattered Web. Nou update aduce o serie de schimbări majore pentru Counter-Strike, după mult timp.

În fiecare săptămână, timp de 15 săptămâni, jucătorii vor primi un mission card, care va conține șase misiuni, care pot fi realizate în propriul ritm și în orice ordine. Prin completarea acestor misiuni jucătorul poate câștiga stele, care mai apoi pot fi folosite pentru deblocarea unei noi colecții de arme, stickere, graffiti și skin-uri noi pentru caractere.

CSGO Shattered Web – Un nou update

Caractere

Pentru prima dată în istoria jocului, player-ul poate debloca toate caracterele noi, pentru ambele clase Terrorist și Counter Terrorist. Toate caracterele noi pe care player-ul le deblochează, pot fi echipate în orice mapă.

Noile skin-uri pentru personaje, sunt împărțite pe diverse categorii de calitate, fiecare cu nume, caracter, personalitate și animații pe care le pot executa la finalul unei runde. Prin noul update s-a adăugat la finalul rundei și o catalogare a performanțelor fiecărui jucător, ceea ce înseamnă că cei care au fost sau nu au fost în topul clasamentului tot se pot aștepta ca jocul să le recunoască efortul și reușitele proprii.

CSGO Shattered Web – Un nou update

Hărți

De asemenea, jocul a primit câteva hărți noi cu noul update

  • Lunacy, este o mapă în care acțiune se va desfășura în cadrul unei baze aflate pe Lună. În această mapă jucătorul poate experimenta senzația de lipsă a gravitației.

CSGO Shattered Web – Un nou update

  • Jungle, este o mapă creată de comunitate

CSGO Shattered Web – Un nou update

  • Studio, este cea de a treia mapă.

CSGO Shattered Web – Un nou update

Cât costă noul update Shattered Web?

Operațiunea Shattered Web, costă 13.25 euro, un preț cu mult mai mare față de operațiunile anterioare. Totuși, acest preț este reflectat și de conținut. La acest preț jucătorul va debloca întreaga operațiune, va debloca și toate recompensele și va primi deasemenea un boost în ceea ce privește XP-ul.

CSGO Shattered Web – Un nou update

Playerii pot juca operațiunea și fără să plătească cei 13,25 euro, însă nu vor putea primi nici o recompensă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*