Filmul Bad Boys ce va apărea în 2020

BAD BOYS for Life – Este chiar aici

Bad Boys 3 pentru fanii adevărați ai seriei

Filmul Bad Boys revine pe ecrane cu partea a treia care se va numi Bad Boys for life. Filmările au început la jumătatea lunii ianuarie,  în Atlanta.

Primul film din serie a fost lansat în 1995 și a generat încasări de 141 de milioane de dolari la nivel mondial. Pelicula a fost regizată de Michael Bay și a purtat semnătura producătorilor Don Simpson și Jerry Bruckheimer.

Al doilea film din serie a fost scos în 2003 și a fost regizat de același Michael Bay, iar producător a rămas doar Jerry Bruckheimer. Pelicula a generat încasări de 273,3 milioane de dolari la nivel mondial, dar a fost catalogă un dezastru, având în vedere că bugetul de cheltuieli s-a ridicat la 130 de milioane de dolari.

Ideea apariției filmului Bad Boys 3 a rămas învăluită în mister de-a lungul timpului. Însă acum misterul se dizolvă, iar partea a treia este aproape aici.

Sanford Panitch ( Președintele Columbia Pictures) spune că ideea de a face Bad Boys 3 a fost posibilă doar fiindcă Will Smith ( Mike Lowrey ) și Martin Lawrence ( Marcus Burnett ) au acceptat să fie distribuiți în rolurile principale. Fără ei, filmul nu ar fi avut rost.

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Care va fi povestea filmului?

Povestea se concentrează pe AMMO, o unitate de elită a Departamentului de Poliție din Miami. Această unitate este înfințată de către fosta prietenă a lui Lowrey, Rite ( Paula Nuñez ), pentru a îl prinde pe Armando Armas ( Jacob Scipio ), leader-ul unui cartel care se ocupă cu droguri.

Deși Mike Lowrey ( Will Smith ) și Marcus Burnett ( Martin Lawrence ), visează la pensionare, se vor alătura unități AMMO deoarece Armando Armas a fost trimis de către propria mamă să îl omoare pe Lowrey.

Ce actori vor mai apărea in Bad Boys 3?

Pe lângă actorii din rolurile principale și actorii menționați în cele de mai sus, vor mai apărea:

Joe Pantoliano, care va juca încă odată rolul Capitanului Howard.

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Vanessa Hudgens ( din seria High School Musical’s ).

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Alexander Ludwig ( din serialul Vikingii ).

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Happy Anderson ( din filmul Bird Box și Bright ).

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Charles Melton ( din serialul  Riverdale )

BAD BOYS for Life - Este chiar aici

Când va apărea ecranizarea filmului Bad Boys 3?

Filmul ar fi trebuit să apară în februarie 2017, însă a avut parte de o mulțime de piedici, astfel Bad Boys 3 a fost amânat pentru luna Noiembrie a acestui an. Însă data lansări a fost din nou amânată, iar directorul Joe Carnahan a plecat de la conducere.

Adil El Arbi și Bilall Fallah au preluat conducerea, iar apoi la scurt timp Sony a anunțat că filmul Bad Boys 3 urmează să apară pe marile ecrane din data de 17/01/2020.

Trailer

Până în acest moment au fost lansate două trailere pentru Bad Boys 3.

 

Echipa Just4Gaming vă urează vizionare plăcută și vă așteaptă părerile în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*