ASUS ROG Phone II, ROG Phone II Ultimate Edition și Strix Edition

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri de gaming și anume ASUS ROG Phone II este disponibil pe plan local. Retailerii au început să listeze device-ul în ofertă.

ROG Phone II este un telefon ce reprezintă următorul pas al evoluției jocurilor pe telefonul mobil. Este un telefon foarte puternic care nu prezintă nici un fel de lag în rularea aplicațiilor sau a jocurilor. Dacă vrei să faci un switch între o aplicație si un joc, acest lucru se face aproape instantaneu.

Asus Rog Phone Procesor

Pentru a fi atât de puternic trebuie să aibă un interior dotat corespunzător. ROG Phone II dispune de un procesor Snapdragon 855 Plus, care a fost special creat pentru a fi mai rapid și mai eficient în timpul jocurilor și 12 GB de RAM, care este destul de mult pentru un telefon. Telefonul mai dispune de asemenea de un ecran OLED de 6.6 inch cu o rezoluție de 1080 x 2340 HDR și de o rată de încărcare de 120Hz care permite o mișcare cât mai netedă a jocurilor.

Asus ROG Phone II – Specificații 

Ecran: 6.59 inches (1080 x 2340) OLED, cu 120Hz rată de încărcare

Dimensiuni: 170.99 x 77.6 x 9.48mm

Greutate: 240 grame

Sistem de operare: Android 9 Pie

Processor: Qualcomm Snapdragon 855 Plus

RAM: 12GB LPDDR4X

Spațiu de stocare: 512GB

Baterie: 6,000mAh

Camera frontală: 24MP, f/2.0

Camera din spate: 48MP senzor standard(f/1.79, PDAF), 13MP unghi ultra-wide (f/2.4)

Preț recomandat de producător: 899 euro

Pe lângă acesta Asus mai pune la dispoziție încă două modele ROG Phone II: Ultimate Edition si Strix Edition. Cele doua editii recente, din gama de top, împing mai departe limitele hardware, oferindu-le utilizatorilor putere, viteză și capacități de stocare fară limite pentru toate cerințele lor din sfera jocurilor mobile.

ROG Phone II Ultimate Edition dispune de o capacitate imensă de memorie RAM de 12GB și 1TB spațiu de stocare, în timp ce Strix Edition oferă 8GB de memorie RAM și 128GB spatiu de stocare. Ambele dispozitive continuă să ofere specificații hardware puternice care îi pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori de gaming de pe dispozitive mobile.

Pentru a oferi o experiența supremă de gaming, ROG Phone II poate fi extins cu o gamă unică de accesorii, precum Mobile Desktop Dock, TwinView Dock II sau Lighting Armor Case.

Mobile Desktop Dock Rog Phone
Mobile Desktop Dock
TwinView Dock II Rog Phone
TwinView Dock II

Noul gamepad ROG Kunai este un controller cu controale fizice asemănător cu cel de pe console. Accesoriul este format din trei componente: ROG Kunai Bumper, controllerele ROG Kunai și Holderul. Controllerele se atașează asemănător controalelor de Switch la ROG Kunai Holder pentru a crea un gamepad de sine stătător sau pot fi combinate cu Kunai Bumper pentru a adăuga controale fizice de gamepad la ROG Phone II.

ROG Kunai GamePad
ROG Kunai GamePad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*